Kohti Tribergiä

2019-08-03

Ajoaika: 6 tuntia 58 minuuttia
Sähkökilometrit: 171 km (36 % matkasta)
Keskikulutus: 5.2 l / 0.8 kWh per 100km
Kokonaiskilometrit: 8108 km

Kapteenin päiväkirja, tähtipäivä 21885.7. Olen tehnyt kriittisen virheen. Lähdimme lomareisuun kolmen viskipullon “jämien kanssa”. Arvioin pullossa olleiden nesteiden määrän pahasti pieleen. Jäljellä on enää hieman Old Putneyta eikä sekään tule riittämään lomareissun loppuun saakka. Onneksi Zurichissa otin kuvan viskiketjun käyntikortista. Olen löytänyt heidän Saksan puolen viskikaupan. Jos lähdemme matkaan heti aamiaisen jälkeen voisimme ehtiä sinne ennen kuin se menee kiinni.

Lähdimme futurisesti sähköllä liikkeelle Brixen Im Thalesta. Olimme ladanneet USS Volkswagen-D:n eilen hotellin omistajan luvalla makuuhuoneen ikkunasta ulosviemällämme johdolla. Maksoimme sähkösta pari euroa – kuten Saksassakin. 20 metriä jatkojohtoa on osoittautut hyvin hyödylliseksi kesän aikana. Kuten viikonloppureissuun kuuluu aloitimme pysähtymällä roskattomaan kauppaan Innsbruckissa. Samalla kävimme torilla ostamassa vihannekset, salamit ja kaikki tarpeelliset ruuat. Kauppareissu oli 100% onnistunut. Vetäsimme perinteikkäät Itävaltalaiset sushit naamaamme ja aloitimme pitkän ajomatkan kohti Saksaa ja viskikauppaa.

Juuri ennen viskikauppaa näimme Eglisaun kaupungissa Sveitsissä ihmisiä jästkien kanssa kadulla. Lämpötila on yli 26 astetta ja aurinkopaistaa. Halusimme tuon jätskituokin itsellemme. Emme voineet kuitenkaan pysähtyä sillä viskikauppa meni kiinni alta puolen tunnin sisään. Ehdimme viskikauppaan noin puoli tuntia ennen sulkemishetkeä. Lähdimme sieltä ehkä varttia yli sulkemishetken vain koska halusimme antaa miehen sulkea paikan. Kriisi on vältetty, viskiä on tuliaisiksi saakka. Krista pääsi maistelemaan pariakin eri viskiä – kuskille ei tarjoiltu, joista toinen herätti niin paljon mielenkiintoa, että se lisättiin maistettava/ostettava listalle. 
Viskishoppailun jälkeen teimme lähdimme ajamaan kohti Tribergia ja yhtä korkeimmista vesiputouksista Saksassa. Vartin sisään tajusimme virheemme. Käänsimme automme ja ajoimme takaisin Sveitsiin Eglisauhun. Jätskit kädessä elämä oli paljon parempaa.

Olimme lähempänä kahdeksaa illalla Saksassa Schluchsee ja Titisee järvien äärellä. Koitimme jokaista vastaantulevaa leirintäaluetta. Neljännessä oli tilaa. Olemme nyt parkissa lähellä Titiseetä. Täällä ollaan pari yötä todennäköisesti.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

Leave a Reply