Bileiden jälkeinen päivä, nokka kohti seuraavaa juttua

2019-07-05

Ajoaika: 51 minuuttia
Sähkökilometrit: 18 km (35 % matkasta)
Keskikulutus 6.1l / 1.1 kW per 100km
Kokonaiskilometrit: 6024 km

Uuurrrgghhh. Nousu vasta klo 7. Ylös, ulos ja autolle. Matkalla autolle bongasimme leipomon. Krista kävi sieltä äkkiseltään hakemassa itselleen pretselin. Hän on otti sellaisen kivan vaaleamman pretselin. Yllätyyyyyyyys! Vaaleat pretselit on pullaa pretselimuodossa. Päällä ei olekaan suolaa vaan sokeria! Se on makea, makea pikku leivos! Autolla siirryimme lähimpään kauppaan, josta ostimme kahvin ja kuuman veden mukaan. Myyjä oli vielä pirteämpi kuin minä, hän oli täynnä energiaa ja hymyä. Hän ryhtyi oikein juttelemaan Kristan kanssa.

Myyjä: Oletko nähnyt sänkyä koko yönä?
Krista: Joo näin sängyn, mutta aivan liian vähän aikaa.
Myyjä: Minä näin runsaasti sänkyä viime yönä. Selvästi enemmän kuin sinä! 😄

Myyjä oli ihanan piristävä. Sokerisen pretselin ja teen jälkeen toinen puoli autosta oli 100% valmis aamuzombie. Kahvi, banaani ja erinäiset makkarat antoivat merkittävästi paremman startin, sillä toinen puoli autosta oli lähes samalla energiatasolla kuin edeltänyt myyjä – lähes. 🙂

Päivä meni arkisen nopeasti ja pitkäksi, koska perkule on kivaa tekemistä ja työpäivä niin lyhyt. Otimme kuitenkin tiukan tauon ja aloimme valmistautumaan seuraavaan juttuun. Viikonloppuna on edessä ensimmäinen vaellus. Näitä on odotettu jo pitkän aikaa. Auton kamat käytävälle, odottamaan autoon viemistä. Kämppä näyttää taas siltä että viikonloppu on tulossa. Samalla varasimme hieman kauempana tulevaisuudessa olevia juttuja. Tämän kesän repäisy tulee olemaan SCOOTERIN keikka Ulmissa. Rave the TOWEEEEEEEEEEEER! Puolet joukkueesta on jo suu vaahdossa valmiina sekoilemaan, toinen puoli on hyvin, hyvin epäilevä koko keikasta – siksi se tehdään.

Leave a Reply