Vihdoin pitsaa

2019-05-29

Ajoaika: N/A
Sähkökilometrit: N/A
Keskikulutus N/A
Kokonaiskilometrit: 2547 km

Aamu starttasi todella huonosti minun puolelta. Lyhyt yöuni, motivaatio-ongelmia, keuhko rohisi ihan pikkasen. Tiimin vähemmän aamuvirkku kannusti ja kärsivällisesti odotti, niin kauan että lopulta nousin ja lähdin lenkille. Aamulenkki virkisti kivasti, eikä keuhko-ongelma ollut kuin pieni tunne vasemmalla puolella. Lenkki starttasi aamurutiinit ja kun ne oli saatu käyntiin päiväkin lähti kohtuullisesti käyntiin.

Työpäivä meni rennosti töitä tehden. Kristalla oli kurssihommia vasta illalla, joten hän vietti turistipäivän. Hän kävi muunmuassa Egyptiläisessä museossa, jota meille on ehdotettu jokaisen torinolaisen toimesta. Paikka on kuulemma ihan hieno, mutta etenemisjärjestys on italialainen, eli hyvin epämääräinen. Siellä oli opasteita, mutta ne eivät auenneet suomalaiselle turistille 🙂

Työpäivän jälkeen minun piti lähteä kaupungille kahvilaan HTB-koneita murtamaan, mutta keli oli muuttunut huonoksi. Ulkona alkoi sataa, kun olin valmiina lähtemään ulos. Päätin olla kastelematta itseäni ja jäin sisälle. Väsymys pukkasi päälle sen verta kohtuullisesti, että vietin muutaman tunnin sängyssä nollaamassa aivoja katsomalla standuppia ja erinäisiä sketsisarjoja youtubesta. Lopputulos oli todella rentouttava, näemmä joskus pitää sortua tähänkin huvitukseen.

Olimme eilen sopineet syövämme illalla ulkona PITSAAA! Krista oli katsonut valmiiksi pitserian suosikki ravintolanurkastamme. Aloitimme alkudrinkeillä tutussa ravintolassa ja ihmettelimme kun läheinen pitseriä ei ollut vielä auki. Täällä maassa sai drinkkien kanssa aina pientä naposteltavaa. Kohtuullinen rantakuntoni pilaantuu helposti tässä maassa. Sopivan lämpimässä illassa kylmä olut on kova sana ja sen kanssa kun tulee pientä napoa kuten sipsejä, bruschetta, pähkinöitä ja jotain mitä en tunnista, mutta hyvää oli, on vaikea olla syömättä ja juomatta “turhaa energiaa” 🙂. Ei yksi ilta pahaa tee, mutta kun ei se jää yhteen iltaan 😄. Alkudrinksujen jälkeen lähdimme metsästämään pitseriaa, sillä Kristan valitsema pitseria on kiinni keskiviikkoisin – miks ei?

Löysimme läheltä hyvän paikan ja saimme tilattua pitsat. Joukkueen toinen osapuoli sai todella hyvän pitsan ja toinen hyvän pitsan. Suurempi riemu tuli viinistä. Talon viini oli ainut mitä ei myyty pulloittain. Siinäkin pienin annos oli 0.25L. Tämähän tarkoittaa 0.25L pulloa pöytään ja pari lasia. Krista totesi ottavansa tuon pienimmän lasin, johon minä totesin, että otan saman joten voimme ottaa tuon 0.5L saman tein. Vasta toisen lasin kohdalla, pitsojen jälkeen, Krista huomasi tuon salakavalan juottamisoperaation, jonka olin meille järjestänyt. Voimme kutsua ravintolailtaa onnistuneeksi. 

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

Leave a Reply