Lököpäivä Monthermessä

2018-08-11

Useamman liikkeen ikkunassa on ollut fantasia teemainen maalaus

Ajoaika: 3 minuuttia

Keskikulutus: 15.6 l / 100 km
Keskinopeus: 3 km/h
Kokonaiskilometrit: 7285,05 km
Heräsimme ehkä lähempänä kahdeksaa. Virittelimme aamiaisen puisen pöydän ääressä.  Toisessa päässä oli saksalaisia vanhempia miehiä moottoripyöräreissullaan tekemässä samaa. Aamiaisen jälkeen röhnötimme autolla. Krista halusi lähteä lenkille kartoittamaan läheisen kaupungin, joten lähdin mukaan. Montherméssä ei ihan kauheasti ole kierrettävää, mutta kiersimme suurimman osan. Lenkin tiukka paikka tuli paluumatkalla. Krista oli ajatellut juosta ympyrämäisen lenkin, mutta hän jotain oli nähnyt sillan siellä missä siltaa ei ole. Niinpä lenkkimme puolessa välissä, yhä väärällä puolella jokea, katsoimme karttaa. Vaihtoehdot olivat:
  1. Juokse takaisin kylään ja sitä kautta takaisin leirintäalueelle
  2. Ylitä joki junasillan avulla, mikä on kiellettyä
  3. Juokse seuraavaan kylään Château Regnaultiin ja ylitä joki siellä.
Luonnollisesti valitsimme vaihtoehdon 2, muut vaihtoehdot oli liian paljon työtä. Lenkin jälkeen ostimme lisäöitä tälle leirintäalueelle ja siirsimme autoa 50 metriä, uuteen parempaan paikkaan. Päivä on kulunut auton ympärillä leirintäalueella rentoutuessa niin paljon kuin on inhimillisesti mahdollista. Illalla söimme iltapalaa viinin kerta katsellessamme auringon laskevan. Auringon laskettua täällä tulee melkoisen viileä. Nyt ollaan löydetty loma 🙂

[Best_Wordpress_Gallery id=”217″ gal_title=”Montherme, 2018-08-11″]

Leave a Reply