Ile de Re, osa 2

2018-07-29
Ajoaika: 1 h 46 min
Keskikulutus: 12.8 l/100km
Keskinopeus: 39 km/h
Kokonaiskilometrit: 5009 km
Viime illan hyvin myöhäisen nukkumaanmenon vuoksi aamu oli hyvin rauhallinen autossa. Aamiaisen jälkeen koitimme avata kehoa lenkkeilemällä Saint-Martin-De-Re:ssä. Kyseessä on vanha linnakekaupunki, joten laskeuduimme vallihautaan juoksemaan. Se ei ollut kovin mukavaa, joten sitä ei tehty kovin pitkään, mutta tulipahan tehtyä 🙂. Lenkkeilimme myös varsinaisessa keskustassa, katsoen mihin tulla ostelemaan, mitä käydä katsomassa. Oli taas laskuvesi, joten laivat olivat taas merenpohjassa. Tällä kertaa Juhakin meni seikkailemaan normaalisti veden alla oleville palasille. Nyt laivojen pohjakosketus ei tuntunut yhtä surrealistiselta kuin se tuntui eilen yöllä. Ehkä eilen tilanteen yllättävyys ja viini lisäsivät surrealistista tunnetta.
Lenkin jälkeen pitikin jo kirjautua ulos alueelta ja siirtää auto keskustan parkkipaikalle. Eilen hankitusta kukasta saatiin iloa irti. Sen ensimmäinen reissupaikka piristää ohjaamoa, tosin vain pelkääjän näkökulmasta 😄. Kukan paikka ei reissatessa osoittautunut parhaaksi mahdolliseksi.
Iltapäivällä shoppailimme minulle täydellistä raitapaitaa.
Ensimmäisellä kierroksella löytyi potentiaalinen voittaja, mutta se ei vielä tarttunut mukaan. Kävimme vetämässä kevyen salaattilounaan suklaacrepe jälkkärillä, jonka jälkeen seurue hyytyi enemmän tai vähemmän ja meni autolle. Tämä oli erittäin fiksua sillä
  1. Liikkeet menivät siesta tauolle
  2. Alkoi sataa
Päivätorkkujen jälkeen kävimme uudelleen kaupat läpi. Ensimmäistä kierrosta parempaa löytöä ei tullut, joten Juhalla on nyt sinisillä raidoilla varustettu T-paita.
Päivätorkkujen aikana keli oli parantunut, joten siirryimme päivän seuraavaan vaiheeseen – rannalle. Matkasimme saaren kärkeen majakalle ja rannalle. Ehdimme olemaan rannalla tunnin tahi kaksi kunnes huono keli ja nousuvesi alkoi hätyyttämään meitä pois.
Päivän lopetimme menemällä The Corriganssiin vielä kerran sessiolle. Tällä kertaa sessiossa oli todella paljon soittajia, seitsemän viulistia, yksi rumpali, yksi hanuri (tms) jamppa, yksi huilisti. Ryhmällä kesti muutama kappale löytää yhteinen rytmi 🙂
Ohitimme tänään 5000 kilometrin rajapyykin tällä reissulla! Wooo! 🙂Tänään ohitettiin muitakin rajapyykkejä. Olemme olleet yhdessä 20 vuotta ja tänään oli 12. hääpäivä.
Illan suuri riemu tuli talon tontin reunaan tehdystä reiästä! Täällä jokaisella on miehen korkuinen muuri kiertämässä omaa tonttia ympäri. Nyt meidän muuriin oli tehty reikä, joka oikaisee lähikauppareissua aivan sikana! Enää ei tarvi kiertää useita taloja, nyt voi oikaista pellon läpi!

[Best_Wordpress_Gallery id=”201″ gal_title=”Ile de Re, 2018-07-29″]

Leave a Reply