Kohti Le Manssia!

2018-06-15
Ajoaika: 3:43
Keskikulutus: 12.8
Keskinopeus: 75 km/h
Kokonaiskilometrit: 3072
Aamulla kuntoilua ja Le Mans aika-ajo II katsomista kännykästä. Kahvitauolla Le Mans aika-ajo II katsomista kännykästä. Lounaalla Le Mans 24 -podcastin kuuntelua. Työpäivän jälkeen Le mans aika-ajo II katsomista, talon siivoamista ja auton pakkausta.
Klo 17.00 ajo kohti Le Mansia. Autossa … tietoturvapodcasteja! Wooo! Krista soitti pari puhelua ja “pedaalitti” nuotteja. Kun hän oli kykenevä kuuntelemaan asioita, Le Mans 24 -podcastin kuuntelua. Kaiken tämän jälkeen, meillä ei ole mitään käryä mitä me ollaan tekemässä. Meillä on riittävästi patonkia ja jonkin verran muuta ruokaa. On mahdollista, että tulimme ottaneeksi liikaa leipää. Fun fact! Patonki != Leipä. Ne on samannäköisiä, tehty samasta jauhosta, varmaan täysin samalla tapaa, mutta leipä on … kaks kertaa (?) paksumpi. Todennäköisesti meillä on liian vähän majoneesia, eikä liikaa leipää.
Ranskassa on ilo ajaa verrattuna Italiaan. Nämä patonginpurijat ajavat ennustettavasti. Toki, toki täältä löytyy aggressiivisia kuskeja, siinä missä muistakin tolkun maista (Italia on eri juttu), mutta ne on harmittomia ja niillä vaikuttaa olevan pieni koppero autona. Kuskin täytyy raivonpuuskassaan painaa se kaasupoljin lattiamatosta läpi, jotta se auto kiihtyy edes hieman. Toisaalta sen raivon saattaa aiheuttaa se toivoton litranen kone, jolla koitetaan 90 km/h nopeudessa pujahtaa rekasta ohi kun vastaan tulee liikennettä tasaisena virtana.
Illan ylläri tuli vastaan Le Manssissa. Majoituksemme osoite on väärin AirBnB:n ilmoituksessa. Olimme keskellä Le Manssia, osoitteen mukaisessa paikassa, eikä siellä ollut sopivan näköistä maisemaa, saati oikeannäköistä taloa. Viesti ja puhelu selvittää tilanteen, isäntä on kirjoittanut osoitteensa väärin (tarkkaanottaen katuosoite oikein, mutta KAUPUNKI on väärä). Luulimme olevamme 3.6 kilometrin päässä radan pääsisään käynniltä, kun oikeasti olemme 5 kilometrin päässä tasan toisessa päästä rataa. Isäntämme oli kovasti, kovasti pahoillaan tästä virheestä, jonka hän on tehnyt. Mekin olimme kohtalaisen kettuuntuneita tästä, mutta päätimme olla antamatta tämän pilata kokemustamme. Rata on yhä lähellä, liikumme kuitenkin minun autolla ja olemme varanneet parkkipaikan etukäteen. Homma on OK. Itseasiassa homma on hieman paremmin kuin OK. Koska ajoimme Le Mansin keskusta tänne pikku kaupunkiin, ajoimme läpi radan! Ajoimme sen osuuden läpi, mikä siitä radasta on normaalia tietä. Fiilikset oli aika hyvät siinä kohtaa. Vauhtia siellä ei voinut ottaa, mutta ajosta sai aina kiva näkymän siihen rataan 🙂

[Best_Wordpress_Gallery id=”147″ gal_title=”Le mans, 2018-06-15″]

Leave a Reply