Flunssaa, järjestelyjä, arjen rakentamista

2018-06-06
Ajoaika: N/A
Keskikulutus: N/A
Keskinopeus: N/A
Kokonaiskilometrit:  2698 km
Harva asia aamulla on yhtä hieno kuin herätä köhimään ja rökimään keuhkojaan keittiön tiskialtaaseen. Moinen startti päivän pistää huononkin kelin perspektiiviin.
Täällä on satanut joka päivä. Välillä tihkuttaa, välillä sataa ihan kunnolla. Mielenkiintoista kelissä on se, että paikat kuivuvat todella nopeasti, kun aurinko alkaa paistamaan. Se on todella yllättävää. Tunnin verran sataa kunnolla. Noin auringon paistetta ja tuulta => patio & kivetys on sukilla käveltävän kuiva. Ulkopöydän ääressä voi syödä päivällisen kun sen hetki koittaa.
Töiden jälkeen oli korjaustöitä ja kauppaa. Krista kävi kaupassa, minä koitin paikata tihkuvaa reikää vesikanisteristamme. Se reikä on onneksemme päälipuolella, joten se ei kanisterin ollessa normaalissa asennossa haittaa, mutta pystyyn nostettaessa siitä tihkuu vettä läpi. Meillä ei ollut sopivanlaista liimaa, joten lauantain kauppalistalle tuli yksi asia lisää.
Krista on tutkinut kierrätystä. Täällä kierrätys on hyvällä tolalla, kaikki paitsi lasi kierretään kotiroskiksilla. Lasia varten pitää matkata yhteisroskikselle, joka on jossain (Krista tietää, minä en). Komposti on ainut mikä puuttuu. Olemme pohtineet ja valmistautuneet oman tekemiseen, mutta mutta. Alueen jätteenkäsittelyn toimittaja myy asukkaille 10 eurolla kunnon kompostin ja tarvittavat työkalut. Olemme kysyneet vuokranantajalta, josko hän voisi hankkia moisen ja me maksamme kulut. Jos se ei onnistu, viritämme oman kompostin.
Illan luppoajalla imuroin ja pyyhin auton. Siinä oli asuttu kaksi viikkoa ja se näkyi sen sisäpuolella. Nyt auto on myös sisältä puhdas. Illan TV-sarjan jälkeen (The 100, kausi 5) on aika painua petiin. Huomenna on uusi uljas päivä ja flunssan mielenkiintoinen seuraava vaihe!

Leave a Reply