Sadetta pitämässä Coirassa ja autossa

2017-08-06

Faktat
Ajoaika: N/A
Keskikulutus: N/A
Keskinopeus: N/A
Kokonaiskilometrit: 5642 km

Puolet joukkueesta heräsi seitsemältä pirteänä ja siirtyi hiljaa lähirakennuksiin aamutoimille. Tuntia myöhemmin kun loputkin joukkuesta oli hereillä autolla tehtiin aamiaista. Sääennustetta tutkittiin kovasti, pohdittiin lyhyttä vaellusta, sillä sade alkaisi ehkä vasta yhdeltä. Olin vähemmän kuin innoissani mahdollisesta sateessa vaeltamisesta. Krista koitti ottaa kuvaa minusta synkkä ilme naamalla niin, että takana näkyisi vuorien välistä tuleva yhtä synkkä saderintama. Valitettavasti en pystynyt olemaan vakavana Kristan kameran edessä.

IMG_20170806_100405IMG_20170806_100418

Sade alkoi jo kymmeneltä, minuutteja kuvien ottamisen jälkeen, joten vaellussuunnitelmat vaihtuivat toisiksi. Krista jutteli naapureiden kanssa ja heiltä saatuja ideoita lähdettiin toteuttamaan.

Lähellä on linna, joka löytyy kartasta nimellä Coira, mutta esitteistä Churburgin linnana. Linna oli mielenkiintoinen pikku linna ja siellä tuli vietettyä tunti saksankielisellä linnakierroksella. Kielirajoitteiset miehet saivat englanninkielisen esitteen käteen. Lopputulos oli hyvä Smile. Linann pihalla tuli kastuttua hieman, jota Krista koitti kuvastaa ilmeellä.

IMG_20170806_110349IMG_20170806_120534IMG_20170806_120559

Linnan jälkeen menimme Glorenza Glurns kylään syömään lounasta. Kelin ollessa heikko emme tulleet kiertäneeksi kaupunkia. Ravintola oli ihan täynnä koko ajan ja uutta asiakasta oli jonossa. Ravintola lienee yksi niistä harvoista, jotka oli auki tänä sunnuntaina. Sadekeli ajoi ihmisiä sisään odottamaan pitkänkin tovin vapaata pöytää.

Iltapäivä ja ilta on tullut luettua kirjoja ja blogeja autossa sadetta pitäen. Kumpikin torkkui omat pätkänsä, mutta vain toinen kuvasi torkuntaa Winking smile. Täällä on aika rentoa ja kotoisaa sateen ropistessa auton kattoon.

IMG_20170806_163424

Leave a Reply