Viskin metsästystä

2017-08-04

Faktat
Ajoaika: 2h 15 min
Keskikulutus: 17.2 l/100 km
Keskinopeus: 35 km/h
Kokonaiskilometrit:  5,556 km

Heräsimme kumpikin ennen kuutta aamulla. Se lienee hyvä merkki siitä että ollaan palauduttu täydellisesti. Aika siirtyä seuraavaan toimintaan. 

Sain pari päivää sitten Tiinalta linkin sikakalliin viskin juomisesta Sveitsissä. Devils bar näyttää olevan kunnon viskivalikoimalla varustettu ja iskuetäisyydellä meistä. Krista varasi hotellin St Moritzilta ja lähdimme matkaan. Heti kättelyyn tuli pysähdyttyä lähimmässä kaupassa ostamassa halpaa viskiä (laproaigh 10v, 35€) mukaan kotiin tuomiseksi. 

Olimme hyvin ajoissa liikkeellä, johtuen heräämisestä, joten pysähdyimme matkan varrella kahville ja tekemään lounasta vesiputouksen äärelle. Toinen kahvitauko pidettiin jylhissä vuoristomaisemissa. 

St Moritzissa rentouduimme hetken hotellissa. Krista bongasi fondue ruokaa, mutta ravintola ei ollut vielä auki. Käppäilimme kaupungilla tappaen puoli tuntia aikaa. Kävelyn aikana löysimme Coop-kaupan, josta löytyi suodatinpapereita! Kahvihetket on pelastettu. Fondue illallisen jälkeen siirryimme Devil’s baariin viskejä nauttimaan. Baarista ei valitettavasti löytynyt Bowmoren 8 vuotiasta, mutta löytyi kauan metsästämäni Swissky! Sveitsiläinen aika mitään sanomaton viski, josta olin kuullut vuosia sitten. Puhuin siitä vuosia ihmisille, mutta kukaan ei tiennyt siitä. Vuosien varrella tutustuin pariin sveitsiläiseen eikä hekään tienneet siitä. Nyt on metsästys ohi :D. Toinen iloinen yllätys oli Italialainen viski! Hyvin nuorta viskiä tislaamolta Puni. Paluu hotellille tapahtui pitsapaikan kautta, jossa juttelimme myyjän kanssa pitemmän tovin. Tästä läheltä löytyy verovapaa alue, josta voisi saada viskiä halvalla. 

Kuvat: https://goo.gl/photos/uNv4LbzGA179j3uS7

Leave a Reply