Välipäivä

2017-07-13

Faktat
Ajoaika: N/A
Keskikulutus: N/A
Keskinopeus: N/A
Kokonaiskilometrit: 4385 km

Aamulla herättiin klo 06.00, sitten 06.30. Sitten noustiin, löntysteltiin ja lopulta IMG_20170713_191006lähdettiin torille. Torilla oltiin ennätysmyöhään, 07:15. Alamme olemaan tuttuja tietyille torimyyjille, Krista jopa juttelee niiden kanssa ruuasta. Minäkin murjaisen sanoja italiaksi kuten “uovo – si – tutti” “gracie” “ciao”. Myyjät alkavat lämpemään meille, meininki lähestyy kotoista, melkein tekee mieli opetella italiaa.

Työpäivä menee rutiinilla. Kuulimme työpäivän aikana vihdoin italialaisesta kaveristamme. Sovimme tapaamisviikonlopun. Nyt kaikki viikonloput on lyöty kiinni!

Ilta! Ilta. Nyt vihdoin välipäivä vailla mitään tekemistä. Kirjan lukemista terdellä, viskiä, kirjan lukemista, vähän kotiverkon säätämistä. Ja tietenkin huomisen reissun kamojen pakkausta. Perkule täällä on kuuma. Ei Kuubakuuma, mutta pirun kuuma silti.

Leave a Reply