Auton pesu italialaisittain

2017-07-12

Faktat
Ajoaika: N/A
Keskikulutus: N/A
Keskinopeus: N/A
Kokonaiskilometrit: 4385 km

Aamu oli tuskaa. Treenin vetämisen jälkeen oli vaikea nukahtaa, joten yöunet jäi lyhyesti. Työpäivä – rutiinia. Uusi paranneltu palomuurisäännöstö auttoi 4G modeemin kanssa. Latenssit on kohdallaan, kaikki on hyvin.

Tämä päivä oli tarkoitus jättää välipäiväksi. Luetaan terdellä kirjoja, katsotaan maisemia jnpp. Olen viikon verran ainakin lykkinyt auton pesua. Autolla on ajettu 4385 kilometriä putsaamatta sitä kertaakaan – se näkyy.

Työpäivän jälkeen imurin ja rätin kanssa putsattiin koko auton sisusta läpi. Sitten lyhyt ruokatauko ja sain maaniteltua Kristan mukaan apuihin. Olin jo kerran käynyt itsepalvelupesupaikalla ihmettelemässä miten se toimii, enkä tullut hullua hurskaammaksi. Koitimme tällä kertaa yhdessä. Kristan karkean italiankielen kanssa ja parin avustavan paikallisen kanssa saimme ymmärryksen siitä miten paikka toimii.

IMG_20170712_185840Ensin on kolikkoautomaatti. Sinne tunget fyffea ja se antaa ulos kahden euron näköisiä kolikoita, jotka ei ole kahden euron kolikoita! Näitä tungetaan sitten laitteseen B. Niillä saa aikaa, 80 sekunttia per kolikko. Nappia painamalla saat painepesurista pesuainetta tai vettä tai sitten harjasta tulemaan pesuainetta. Näillä leluilla sitten leikittiin. Lopputulos ei ollut yhtä kaunis kuin kotona käsin tehtynä, enkä tietenkään ollut tajunnut ottaa mukaan kuivausrättiä. Ensikerralla osaan tehdä paremmin! Lopputulos oli kuitenkin paljon puhtaampi auto.

Talosta on syöty jääkaappi tyhjäksi, joten illallinen piti metsästää Leinistä. Juha löysi ruokansa McDonaldsista! Autokaista ja kaikkea! Palvelukin pelasi englanniksi – ei tosin ensimmäiseltä työntekijältä, mutta toiselta kyllä! Sitten PAM:n hakemaan pullo punaviiniä, sillä sekin oli päässyt loppumaan! Samalla Krista kävi läheisessä kahvilassa omastassa oman iltapalansa. Näitä sitten mussuteltiin kuistilta ja hikoiltiin niin penteleesti. Heittämällä yli 30 astetta taas lämmintä illalla. Yöstä tulee kuuma

Leave a Reply