Takaisin treenaamassa

2017-07-06

Faktat
Ajoaika: N/A
Keskikulutus: N/A
Keskinopeus: N/A
Kokonaiskilometrit: 3263 km

Aaamu – normaali.
Työpäivä – normaali.
Ilta – Krav Magaa puistossa

Heinäkuun verran Maga treenit täällä Torinon alueella ovat puistossa. Ensin puoli tuntia kuntoillaan, sitten puolituntia ihan perusteita ja sitten puolituntia pikkasen korkeamman tason materiaalia. Tällä tarkoitan siis sitä, että perusteet on P1 tason materiaalia, korkeampi taso on P2 Smile.

Pääsen treenaamaan itselleni tärkeitä asioita, sillä tekniikan hinkkaamiseen ei tarvitse kuluttaa aikaa. Lantio pitäisi saada liikkumaan rennommin, joten työstän sitä vastahyökkäysten aikana. Lonkat on palautuneet E-kämpin rääkistä ja sivupotku onnistuu taas ilman tuskaa. Aamuiset venyttelyt eivät vielä näytä tulosta, mutta ei niiden pitäisikään. Rakennan tapaa, joten tässä vaiheessa on tärkeämpää on systemaattinen toiminta kuin tulokset. Tuloksia voidaan odottaa, tulokset ovat väistämättömiä kun tapa on saatu kasaan Smile.

Treenaaminen vie aina koko illan. Lähden kuuden maissa palaan lähellä kymmentä – ihan kuin Suomessa, paitsi että täällä treenaan noin puolitoista tuntia, missä Suomessa tuolla aikavälillä treenattaisiin tai ohjaittaisiin kolme tuntia.

Huomenna perjantai! HUOMENNA REISSU!

Leave a Reply