Koepäivä

25-06-2017

This is it. Herätys, aamutoimet, aamiainen. Huoneessa mattotekniikoiden kertaus. Kaksi miestä, hotellihuone, mattotekniikoita. 

Salilla päivä alkaa tappiosta voittoon-harjoitteilla. Tehdään tekniikka virheen kanssa. Tunnustetaan virhe, todetaan omassa päässä “virhe tapahtui – se ei ole iso juttu” . Mietitään tekniikan  korjaus, tehdään tekniikka uudelleen virheettä. Toistetaan tätä ainakin puolituntia. 

Itse tasokoe. 7 tunti tekniikkaa, ottelua, tekemistä. Aina välillä, ehkä kerran tunnissa,  on pieni tauko ja kerran saamme 20 minuutin ruokatunnin. Alla on videolinkki. Minua ei näy videossa tekemässä tekniikkaa, mutta se antaa kuvaa siitä mitä tasokokeessa tällä tasolla tapahtuu. (Facebook videolinkki) 

Tasokoe

Tasokokeen jälkeen olo oli tyytyväinen. Kaikkeni on annettu, sillä irtoaa taso tai ei. Muistiinpanoissa on treenattavaa ainakin seuraavaksi vuodeksi. Viikon intensiivisen treenin jälkeen tekniikka ja toiminta ylipäätään on ihan eri tasolla kuin ennen leiriä. Palaute tasokokeesta saadaan maanantaina. 

Ilta vietettiin syöden, juoden ja jutellen. Jutut kiertää kaiken muun paitsi tasokokeen ympärillä. Toki aina kysytään “mikä fiilis (kokeesta) ?” ja kaikki vastaa luonnollisesti “hyvä!”. Illan aikana suurin osa kokeisiin osallistuneista sai hierontaa päämajan tarjoamana. Allekirjoittanut oli hieronnan lepakkovuorossa (aloitus klo 22:30). 

Huomenna palaute ja lento takaisin Italiaan (Jep! Italiaan) 

Leave a Reply