Viimeinen treenipäivä 

24-06-2017

Viimeinen treenipäivä alkoi samoin kuin muutkin. Ylös, aamutoimet, suihkuun hississä… Hississä sataa! 

Olo oli mitä loistavin! Keho ilmeisesti alkaa tottumaan pitkään treeniin. Sitten lähdetään treenaamaan taas busseilla. Treenit oli aamupäivällä skenaarioharjoittelua, joten kohtuu kevyttä alkuun. Sitten alkoi taas tekniikkadrillaus. Hyppypotkuja yms herkkua kehonkontrollin parantamiseksi. Raskaan treenauksen keskeytti lounas – ei hetkeäkään liian aikaisin. Koska täällä on pyhä, mikään paikka ei ole auki. Leiriorganisaatio toimitti ruuan salille, jossa pitaleipä tungettiin naamaan. Luppoajalla Von ja minä paukuttelimme taas keppejä. Samaan taukoon Von ehti vielä hieman opettamaan veitsisarjaa

Iltapäivä treenattiin tekniikkaa ja lopulta lyöntisarjoja. Sen verta hyvin oli mehut poissa, että kun piti lähteä järjestelin tavaroita laukussani hetken ennen kuin heräsin siihen, että minulla ei ole mitään ajatusta miksi järjestelen tavaroitani. Tämän tajuttuani vaihdoin vaatteet ja siirryin bussille – sitä minun piti tehdä… 

Illalla ruokaa, hyvät unet ja huomenna koe. Fiilis on hyvä. 

Leave a Reply