Eka treenipäivä

19-06-2017

Huonekaverini saapui neljän aikaan aamuyöstä, joten ensimmäinen herätys oli silloin. Itse nousin kuuden jälkeen aamutoimien kautta aamiaiselle. Aamiaisen jälkeen hengailua ja klo 09:00 tervetuloa esitys. Sitä tahtia kun PowerPoint esityksessä tuli maan lippu noustiin pystyyn ja kerrottiin nimi ja jotain muuta. 

my name is Juha. First time in Israel. I’m looking to train hard this week

Oli ainut kovaa treeniä julistava. Yleisin julistus oli “I’m looking for good time/practices”. 

Treenatessa vauhdoin pareja aina kun oli mahdollista. Metsästin paria, jolla on hyvä energia ja terävä sekä kova treenityyli. Ruokatuntiin mennessä tehokasta kaveria ei ollut löytänyt. Ruokatunnille olin järjestänyt itselleni extra tekemistä. Munasuojat oli repussa hotellilla. Niinpä lounaan jälkeen otin reilun parin kilsan lenkin paahtavassa kuumuudessa kun juoksin hotellille noutamaan alasuojat. Onneksi noudin. 

Ruokatunnin jälkeen neljännen treeniparin kohdalla tärppesi. Treeniparinani oli huonekaverini Kristan. Tekniikkana,  jota harjoittelimme,  oli pistooliuhka työnnöllä. Tekniikka sujui mielestämme hyvin ja terävästi, joten lisäsimme vaikeutta. Uhkaaja laittoi hanttiin tai teki juttuja. Ensin teimme vähän tehokkaammin, sitten lisäsimme tempoa, sitten häijyyttä. Tässä kohtaa ympärillä olevat parit huomasivat toiminnan ja kommentoivat toisilleen sekä Janille (ohjaaja). Kun meno meni sille tasolle että kolisemme pisin kovaa lattia ja hakkaamme toisiamme ilolla treenin vetäjä Tommi toteaa koko ryhmälle: “OK. Lets switch the tecnique before  these two kill each other. Guys, its only the first day”. Tauolla totesin itsekseni että treenipari on löytynyt. Hän lähestyi minua ja kysyi onko minulla jo tasokoeparia. Jessss! Kerrankin tasokoepari kunnon asenteella ja energialla. Jos emme riko toisiamme viikon aikana tasokokeesta tulee hyvä! 
Ruokailuun piti panostaa illalla sen verta että kävin viereisessä outletissa ostamassa jotain mitä voisi syödä iltapäivän tauolla. Ostin näitä. Ne on pirun makeita ja näytti pähkinäpatukoilta. Ne saa luvan riittää. 😀

Illalla meillä oli yhteinen ruokailu. Ruokaa oli riittävästi ja palautusjuomaa(olutta) oli tarjolla jäänrikkojaksi. Ilta meni rattoisasti asioista jutellen. Nyt unta palloon, jotta jaksaa huomenna treenata. 

Leave a Reply