Sadetta, pina coladaa ja ylipitkä työpäivä

2017-06-14

IMG_20170614_173319Faktat
Ajoaika: N/A
Keskikulutus: N/A
Keskinopeus: N/A
Kokonaiskilometrit: 2737 km

Keli tänään on mennyt painostavan auringoisesta kelistä kaatosateeksi. Kaatosateen kaverina on tietenkin kunnon tuuli, ukkonen sekä hieman salamointia. Tämä sopi meille todella hyvin, sillä kummallakin töitä tehtävänä enemmän kuin työpäivään mahtuu, joten teimme töitä aina iltakahdeksaan saakka.

Lähtiessämme Suomesta otimme mukaan kaiken syötävän, mitä ei voitu säilöä tai antaa kavereille. Suomesta mukana meillä on vielä purkillinen kookosmaitoa. Ainut tapa hävittää kookosmaito on ostaa rommia sekä ananasmenua – Pina Colada!

Cue music! Action! Spotifysta Pina Colada kappaleet soimaan, salsavaihde silmään ja peräpää keinumaan sen minkä ehtii. Drinksuja sekoiteltiin fiilis katossa ja perä liikkeessä. Ruokailun jälkeen illan töitä vauhditti niin hyvän makuinen Pina Colada että piti tehdä toinen – laaduntarkkailun nimissä.

Asunnossa sisällä tunnelma olisi siis katossa. Toista oli meininki asunnon ulkopuolella. Siipikarja on hiljaa, kissoja ei näy ja märkä koira makaa oven edessä.

IMG_20170614_212138IMG_20170614_212151

Leave a Reply