Siirtymäpäivä

Kapteenin päiväkirja:

Reissupäivä 27. Olen lopettanut aurinkorasvan käytön, läträäminen alkoi harmittaa. Tänään on jo toinen päivä seikkailua ulkoilmassa vailla aurinkorasvaa. Toistaiseksi palovammoja ei ole tullut. Ihoni on vaihtanut väriä. Asteikolla luontaisen vitivalkoisesta luontaisen mustaan, olen nyt väriltäni likaisen valkoinen vitivalkoisen sijaan. Kaikki näkyvät ihokarvani ovat valkoisia, kulmakarvat mukaan lukien. Hiukset olisivat valkoiset ilman hattua, nyt ne ovat vain vaaleat. Rantapummilookki täydellistetty.

———-

Bussissa 1Aamulla pakkasimme kamamme hyvin rauhassa. Päivän ohjelmassa oli siirtyminen saaren eteläosan majoituksesta viimeisen lomaviikkomme majoitukseen saaren pohjoisosaan turistialueelle. Osa pakattavista tarvikkeista nautittiin, osalle sovittiin postitus kotiin. Nyt tiedämme mikä on turhaa repussa ja niiden ronttaaminen mukana harmittaa, joten postitamme ne pois.

Matka saaren pohjoisosaan tehtiin busseilla. Täällä on kahta tyyppiä bussia. On pieniä Toyotan minipakettiautoja, joihin tungetaan 12 henkeä sisään. Nämä vehkeet pyssää missä sattuu ja kyyti yhteen suuntaan maksaa 3 florenia tai 2 dollaria per naama. Näissä vehkeissä tunnelma on tiivistä, mutta niissä on ilmastointi. Sitten on meille tuttuja busseja, missä kyyti maksaa 5 florenia tai 3 dollaria per naama. Näissä vehkeissä ei ole ilmastointia. Ikkunaa revitään auki sen minkä voi ja ilmavirrasta nautitaan kuin koira.

Pohjoisosassa on kaikki turistit sekä kaikki kalliit hotellit. Täällä on yöelämää, täällä on rantamisuja. Täällä ollaan myös me pienessä AirBnB:n kautta bongatussa asunnossa. Majoituttuamme lähdimme tutustumaan läheisiin rantoihin ja hotelleihin.

Smokey JoeIllan ruokailu tapahtui Smokey Joessa. Otimme alkuun ruokien kanssa vettä, mutta koska minä aloin väsähtää Krista kävi “vessassa” tilaamassa tarjoilijalta meille drinksut. Tarjoilija viritti minulle “waky waky" –drinkin, joka oli monenlaista erilaista rommia ja liiköriä. Se piristi jonkin verran ja mahdollisti illan rennon lopettamisen Smile

Pöytäkirjaan merkittäköön tämä päivä ensimmäisenä Aruba-päivänä, jolloin emme käyneet uimassa meressä. Uimme kummassakin majapaikassamme altaissa, mutta se ei ole sama asia.

Pakataan masuunLähtö Club AriakseltaBussissa 2Rannalla, huomaa värieroBilemestaa

Leave a Reply