Älykkäämpää jonotusta

ZeeroversMeidän piti palauttaa auto noin yhdeksän aikaan aamulla, joten olimme laittaneet herätyksen paikalle ja nousimme klo 06:00. Syy aikaiseen nousuun oli vanha hylätty koulu. Hylätystä vesipuistosta innostuneena, kysyin perjantain reissun oppaalta oliko täällä jotain muita hylättyjä rakennuksia. Hän tiesi vanhan koulun, joka on ihan keskustan tuntumassa. Nyt oli viimeinen hetki vapaata liikkuvuutta auton kanssa, joten otimme aamureissun koululle. Krista jäi parkkipaikalle lukemaan kirjaa, kun minä lähdin tutkimaan koulua. Koulu oli aivan paskana jo, mutta graffititekstit olivat loistavia Smile

Hylätty koulu 1Hylätty koulu 2Hylätty koulu 3Hylätty koulu 4Hylätty koulu 5Hylätty koulu 6Hylätty koulu 7Hylätty koulu 8Hylätty koulu 9Hylätty koulu 10.

Koulureissun grande final oli Kristan yllättäminen parkkipaikalla. Onnistuin lähestymään autoa niin, että rouva ei huomannut. Hiivittyäni auton vieren hipaisin vähän jalkapohjaa ja riemu oli taattua puolelle seurueesta.

Kristan rentoutumistaHylätty koulu 10Hylätty koulu 11

Suurin osa päivästä tuli vietettyä omalla majapaikalla altaan ääressä lukemassa tai altaassa uidessa. Koska olemme Aruballa, iltapäivän rantareissu tehtiin Mangrove rannalle. Siellä tuli parissa eri kohdassa snorklailtua ja ihmeteltyä.

Sunnuntaisin täällä ei ole ihan mahdottomasti paikkoja auki, joten olimme sopineet etukäteen menevämme takaisin Zeerovers ravintolaan syömään. Paikan erikoisuuksiin kuului eeppinen jonottaminen pihalla, jotta sai ruokaa. Tätä jonoa varten Krista kaappasi mukaan meille kaksi kappaletta rantatuoleja. Jonotus meni leppoisasti rantatuoleissa istuen ja drinkistä nauttien. Useampi paikallinen poistuessaan ravintolasta hymyily meille ja ainakin kaksi kertoi että meidän jonotusidea oli loistava. Open-mouthed smile Ehkä avasimme uuden trendin?

Älykkäämpää jonotusta

Leave a Reply