Aurinkolomavaihde silmään ja uima-altaalle

Matkalla Marina PirataanReissattuamme rankasti päätimme ottaa rennosti ja viettää uima-allaspäivän. Emme edes viitsi etsiä lähintä rantaa, käytämme lähintä vesiallasta.

Herättyämme kävimme lenkillä läheisellä kukkulalla. Kukkulan päältä löytyi ilmeisesti vapaana pyöriviä aaseja ja mahtavat näkymät.

Aamulenkin aasiAamulenkki 1Aamulenkki 2Aamulenkki 3Aamulenkki 4Aamulenkki 5

Lenkin jälkeen heitimme aurinkorasvat päälle ja lähdimme nauttimaan altaista ja auringosta. Ilta osoitti, että kalkkilaivan kapteenilla oli virheellinen käsitys ihonsa auringon kestävyydestä. Käsivarret, joita on rusketettu ja joiden kestävyyttä on rakennettu koko kesä, selvisivät päivästä ilman mitään ongelmia. Vatsan ja rinnan alue, jotka ovat olleet koko kesän paidan alla piilossa, eivät yllättäen kestäneet yhtä hyvin päivää uima-altaalla. Huomenna tilanne korjataan laittamalla enemmän aurinkorasvaa ja juomalla enemmän Pina Coladaa.

Club Arias 1Club Arias 2Club Arias 3Club Arias 4

Lomapäivä ei ole lomapäivä, jos emme kävele 15k-20k askelta. Niinpä illallispaikaksi tuli valittua hieman kauempana sijaitseva Marina Pirata. Matka sinne tehtiin virkistävässä iltatuulessa 27 asteen lämmössä auringon laskiessa. Matkalla löysimme tien sivusta rapujen valtakunnan. Ravut asustivat kuivalla maalla pienissä koloissa. Kummallakin oli jalassa 5 fingers kengät, joten olimme tuskaisen tietoisia siitä että varpaamme ovat rapujen pihtien napattavissa. Onneksi ravut pelkäsivät meitä enemmän kuin me heitä. Ravuista johtuen Aruban teiden vierestä löytyvät raadot eivät ole pörröisiä ja verisiä vaan palasissa olevia rapuja. Perille saavuimme auringonlaskun jälkeen, mikä loppujen lopuksi taisi olla hyvä asia. Paikka oli tajuttoman hienosti valaistu. Ruokailu tapahtui laiturilla, jonka alla oleva vesi oli valaistu sopivasti. Illallinen oli upea ja palvelu parasta mitä reissulla tähän mennessä on saatu.

RoadkillMarina Pirata 1Marina Pirata 2Marina Pirata 4Marina Pirata 5Marina Pirata 6

Leave a Reply