Ensimmäinen konferenssipäivä

Welcome harpistAamulla heräsimme Juhan hämmästykseksi klo 8 herätyskello sointiin. Oletin, että heräisimme ehkä klo 4 aamuyöstä, jonka jälkeen kumpikaan ei saisi unta. Toki yöllä herättiin parikin kertaa, mutta uudelleen nukahtaminen onnistui ongelmitta.

Aamutoimet/vessatoimet muuten vaativat vessan lukitsemisen niin omalta puolelta kuin vastakkaiselta puolelta. Vessa on jaettu kahden huoneiston välillä. Jännittävää on se että emme ole vielä keksineet miten vessan oven saa lukkoon ulkopuolelta, niin että viereisestä huoneesta ei pääse meidän huoneeseen, mutta pääsee vessaan. Tällä hetkellä tilanne on ratkaistu pitämällä olemattomat naapurit pois vessasta.

Aamupäivän hommina oli selvittää aamiaisen sijainti, pyykkäyksen mahdollisuudet, Juhalle prepaid SIM kortti T-mobilelta sekä kulkumetodi. Ensimmäinen ajatus oli tietenkin kävellä -  se ei mahdollista kuin konferenssin ja majapaikan välillä. Etäisyydet on pölöjä! Seuraava ajatus oli polkupyörä. Pyörällä pääsee nopeasti, täältä löytyy jopa pyöräkaistoja. Niinpä googlasimme pyöränvuokrausta. Kysyimme pyörän vuokrauksesta myös respasta. Sieltä saimme osoitteen yhteen liikkeeseen ja ehdotuksen käyttää Uberia kävelyn sijaan. Uberneitsyinä ajattelimme koittaa Uberia. Runsaan säädön jälkeen Uber saatiin toimimaan Windows Phonella (joka oli ainut laite, mikä saatiin kiinni yliopiston WLAN verkkoon siihen hätään) ja kyyti tilattua. Ohjeistetulla paikalla ei ollut polkupyöräliikettä tahi T-mobilea, mutta oli AT&T sekä aina järjettömän kuuma (33 astetta). AT&T prepaid on nyt käytössä T-mobilen sijaan, polkupyöriä ei ole ja joukkue etenee pitemmät matkat Uberin avulla. Tässä lämmössä pyöräily taitaisi lähennellä itsemurhaa.

Konferenssitilojen lähellä on Kristan unelmapaikka. Ekologinen irtokaman ja luomuruuan supermarket. Sieltä ostettiin pikku naposteltavat sekä lounas, jonka jälkeen siirryttiinkin itse konferenssiin.

Konferenssissa itsessään tuli tiimin kuunneltua pari tuntia harppumusiikkia sekä käytyä pikaisesti vilkuilemassa myyntiosastoja. Sen jälkeen hajaannuimme, Juha noutamaan treenivarusteet ja Krista tekemään harppukonferenssijuttuja.

Illan kohokohtana oli allekirjoittaneella Magatreenit. Magatreeneissä oli 3 muuta henkilöä ohjaajan lisäksi. Ohjaaja kertoi sakille että heillä on käymässä vieras Suomesta, johon yksi rivissä oleva reagoi hyvin voimakkaasti ja kysyi uudestaan että mistä minä tulen. “Finland” tuli toistettua, jonka jälkeen mies sanoi minulle “Tervetuloa treeneihin, mä olen Markus”. Tästä “hieman” hämmästyneenä kiitin englanniksi, jonka jälkeen treenasin tunnin Markuksen kanssa. Hän on suomalainen töissä täällä jenkeissä. Aivan mahtavaa sattumaa! Sain mieheltä kyydin takaisin majapaikkaan ja saan häneltä mahdollisesti kyydin lauantain treeneihin! \o/

Jenkkiaamiainen yliopistollaKristan taivas, lajitteluhuoneAamuselfie dormissaHarppukonferenssin paikkaIrtokama-luomukauppa (Medium)Eka uber reissu!Harppukonferenssi musiikkiharjoitusSelfie konferenssin aulastaNäkymää paikaltaJuha ja Markus, tulossa treeneistä

Leave a Reply