Henkilökohtaista palvelua

PicMonkey CollageKuten alunperin totesin kotelo voisi olla se hulluus tällä kierroksella. S-framen alustavat mittaukset näyttivät huolestuttavilta. Kun joulun välipäivinä kävin Jimms:ssä näin siellä S-framen pöydälle esittelyssä. Huomasin silloin tehneeni mittavirheen, mutta en tiennyt kuinka iso se konkreettisesti oli.

Kun kaikki osat oli lyöty lukkoon oli jäljellä enää kotelon valinta. Olin jo kerran luopunut S-framesta ja valinnut tilalle In Winin 909:n, mutta sitten näin sen S-framen Jimms:llä. Se poltteli, se kutkutti! Niinpä kun tilasin komponenttini Jimms:ltä kysyin voisinko tulla mittailemaan komponentteja sen sisälle. Tarkemmin halusin tietää emon ja jäähdyttimen sopivuuden. Kotelohan ei tue EATX emolevyä, mistä seuraa pari asiaa.

  1. Ruuvipaikat eivät täsmää
  2. Emolevy vie enemmän tilaa kuin on tarkoitettu

Iloiseksi yllätyksekseni sain kutsun tulla heidän aukioloajan päätteeksi liikkeeseen, niin pääsen mittailemaan koteloa ilman muiden asiakkaiden häirintää! WOOOT! Tänään, 2016-01-20, menin paikalle ja vietin siellä iloisen 45 minuuttia mittallen, jutellen, ihmetellen. Opittuja asioita on mm. kotelo on epävakaa, jos vain toinen lasilevy poistetaan. Tilaa jäähdyttimelle ja sen tuulettimille on 7.1 cm tasan. S-frame clubin muista asennuksista tiedän, tai luulen tietäväni, että muut komponentit sopivat ongelmitta. Emolevyn kiinnitysruuveja ei saa läheskään kaikkia kiinni, mutta tuomitsen että riittävän monen saa. Pariin kohtaan pitää alle laittaa kiinnitustappi ja tappiin liimata jokin eriste, sillä emolevy tarvitsee tukea altapäin.

Mahtavan henkilökohtaisen palvelun ja mittailun lopputulos oli: Otetaan kotelo! VISA vinkui ja vikinä kuuluu vieläkin rahapussista. Nyt kotona työpisteen vieressä on isoimmat komponentit. Prosessoreja ja muistia vielä odotetaan kieli pitkällä.

Leave a Reply