I got wheels baby!

Vanha rautatieasemaPäivä oli varattuna omatoimikierrokselle Buffalon keskustassa. Aamulla sain ohjeistusta näkemisen arvoisista paikoista ja pyöräreiteistä. Tarkentavat kysymykset auttoivat haarukoimaan miten polkupyöriin suhtaudutaan ja miten minun tulisi edetä. Arvelin käyttäväni paaaaljon luuria, joten tyhjensin reppuni tein siitä akkupaketin niin luurille kuin itselleni: 3 litraa vettä ja 1.6 kiloa akkuja (näyttö ja näppis vaan painaa) :). Ensipysähdys oli heti kadun päässä, jossa pikainen toinen aamiainen, jotta varmasti jaksaa. Siellä tajusin että notta hetkonen, luuri osaa neuvoa perille helposti. Näinollen, valitsin Google mapsin kohteeksi Christiinan soutuseuran, menotavaksi valitsin pyöräily ja laitoin popin korville. Softan ohjeistus oli ihanan toimivaa, ainoastaan yksi risteys sai minut sekaisin, sillä kartalla se näyttää pykälän erilaiselta kuin todellisuudessa.

Kaupungin tyylikkäimmäistä nähtävyydestä taistelee mielessäni City hallin katselutasanne ja vanha päärautatieasema. City hall on niin korkea rakennus, että se näkyy lähes kaikkialta kaupungista. Sen katselutasanteelta näkee kaikkialle ja sieltä katsottuna mahtavat valtatiet näyttää hienolta. Ne valtatiet ei näytä lähempää tarkasteltuna läheskään yhtä hienoilta :). Vanha rautatieasema on syrjässä ja sinne pääsin vasta illalla, sillä isäntäväki ei suositellut alueella pyöräilyä edes päiväsaikaan. Kyseinen rautatieasema on mahtavan kokoinen ja täysin rappeutunut, se hylättiin käytöstä vuosikymmeniä sitten. Urban exploring kohteena se olisi unelma, mutta auringon laskiessa tuolla alueella päätimme jättää sen väliin ;).

Illallinen haettiin lähellä tulleesta burritoautosta ja se syötiin nurmikolla. Todella hyvää burritoa ja kerrankin järkevä määrä, tuosta tuli vain todella täyteen ei ylitäyteen.

Los Angelesista lähdemme Kristan kanssa ohjatulle kierrokselle, jossa muunmuassa käydään Grand Canyonilla. Sitä varten ja vain sitä varten tarvitaan makuupussit. Suunnitelmamme on ollut hankkia ne täältä jenkkilästä ja jättää ne tänne jenkkilään. Niiden hankinta aloitettiin tänä iltana puolituntia ennen kuin ensimmäinen löytämämme liike meni kiinni ja ne saatiin ostettua liikkeestä 10 minuuttia sen kiinnimenon jälkeen. Kyseessä on halvat, joskin hieman isot makuupussit, jotka toivottavasti pitävät riittävästi lämpöä, sillä en tiennyt, enkä ollut selvittänyt mitä lämpötilaa niiden tulisi kestää. Viikon kuluttua nähdään ryssinkö pahasti.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”20″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/www/juha.leivo.org/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

2 comments

Leave a Reply