Kappas! Kuukausi lisäaikaa

Paino: 75.2 kg

Hups! Minä tein pienen sekoamisen ja luulin että ensimmäinen puolikas päättyy toukokuuhun. Ehei! Minulla on vielä koko kesäkuu aikaa rakentaa lihasta ja sitähän minä teen. Konttorikuntoilu kenkäistään värikkäämmälle tasolle. Irkissä kaveri laittoi linkin Iltalehden artikkeliin hauiksen treenaamisesta. Tuolta sain 2 kappaletta liikkeitä lisää konttoriurheiluuni. Nyt konttorissa tehdään jotain seuraavista, niin että 300 toistoa tulee kasaan päivässä

  • Punnerruksia, nenä koskee/käy hyvin lähellä maata
  • Puolilinkkuja
  • Ranskalainen punnerus pöytää vasten
  • Isometrinen hauiskääntö (30 sekunttia vastaa 10 toistoa muita liikkeitä)

Tätä, 5000 askelta per päivä ja rutinoitua ruokailua. Tähän kun lisätään vielä salikeikka tai kaksi niin avot, kesäkuu on siinä! Magatreeniä on luonnollisesti jonkin verran ja sitä tasokoetta varten tosiaan pitäisi alkaa valmistautumaan. Katsotaan josko tekisin vielä kesäkuussa konttoritreenaamisen huipun ja heilun kahvakuulan kanssa kuutiossa. Pitää ensin selvittää onko moinen sallittua Smile

2 comments

Ihan mielenkiintoinen treeniohjelma mutta pakko nyt sanoa että ei tällä lihaksia rakenneta sille tasolle kuin halusit. Turha yrittää keksiä pyörää uudestaan, sulle on jo puol vuotta sitten mainittu millaista treeniä muutaman lisäkilon saaminen vaatii 😉

Joo, ei sillä itseään massiiviseksi rakenneta. Sitä varten tarvitaan järeämpiä painoja :), mutta kysessä on raskaampaa liikettä kuin tuolissa istuminen.
Salikeikat on ne millä eroa pitäisi luoda :). Tuo on ehkä luokassamme kuntoa ylläpitävä.

Leave a Reply