Ja eka täysi viikko takana pikku urheilua

Paino: 76.6kg

Viikko punnerruksia takana. Lauantaina 300 punnerrusta ei tuntunut missään. Lopulta tein kerralla 40 ilman hikeä, 50 lievästi väsyen. 4000 askelta ei ollut ongelma, 2800 kcal urheilua meinasi olla ongelma, mutta keikka Jarnolle ja takaisin nosti kirjat oikealle tasolle.

Yllättäen työpäivän aikana ei ollut ongelmia saavuttaa tuota punnerrusmäärä. Ongelma syntyi kummitytön synttäripäivästä. Juhlissa punnertaminen olikin seuraavan henkilökohtaisen kynnyksen ylittäminen Smile. Tein sen tyylikkäästi ulkona, luulen että vain Jarno huomasi punnerrukset.

Tällä viikolla on luvassa samat 4000 askelta ja kuntoliikkeenä on nyt 200 puolilinkkua (Kristalta kuulin nimen, saatan jo muistaa sen väärin). Sunnuntai takana ja 200 syntyi ongelmitta, jos maanantai on yhtä kevyt niin nostan rajan samaan 300 kappaleeseen.

Vielä on 11 päivää kuun loppuun ja mittauksiin.

Leave a Reply