Minikuntoilun riemu

Paino: 75.9 kg

Takana on arkiviikko punnertelua ja kävelyä. Olo on mahtava. Tätä minikuntoilua tehdään lisää. Olen jo pari päivää miettinyt että mitä seuraavaksi. Punnerrukset eivät kanna loputtomiin, tänään keksin seuraavan liikkeen. Ensi viikolla tavoitteena on tehdä vatsoja. Lähtötila on niin että perse on maassa, jalat ja ylävartalo hieman ilmassa, siitä sitten ylös halaamaan polvia ja toistetaan. En ole puoliksikaan niin kova vatsoissa kuin olen punnerruksissa, joten ajattelin että 200 kappaletta riittää. Ensi viikolla tehdään siis 200 kpl vatsoja arkipäivän aikana muun kuntoilun lisäksi.

Paino oli kovassa laskussa, sitten se lähti lievään nousuun. Vatsa on kuitenkin lähtenyt taas kutistumaan. Elättelen toivoa siitä että tämä valitsemani kuntoilumuoto hävittäisi rasvaa ja kasvattaa karmeaa tahtia lihasta – kiitos ruokavalion Iloiset kasvot. Vielä on 2 viikkoa aikaa tämän puoliskon lopputuloksen mittaukseen.

Leave a Reply