Liikunnan kasvatussuunnitelmat

Paino: 75.7 kg

Totesin että arkiliikunnan määrä on liian vähäinen, niinpä ensi viikolle on asetettu uudet tavoitteet. Ne on täysin hatusta vedetyt :). Per päivä pitää suorittaa 4000 askelta sekä 300 punnerrusta. Viikkotasolla pitää olla 2800 kcal määrätietoista liikuntaa, eli noin 30 minuutin napakka lenkki per päivä. 300 punnerrusta tuntui aika helpolta palaselta, mutta kun sitä purkaa hieman huomaa että se onkin aika hurja määrä. Doooh, takana on eka päivä ja 300 tuli täyteen.

Maanantai aloitetaan lenkillä ja lenkin aikana tehdään ainakin 30 punnerrusta. Viikolla vedetään konttorissa sopiva määrä punnerruksia, joitakin kymmeniä per tunti. Koko punnerusten taustaidea on konttorissa kuntoilu. Viime viikolla tuli kuntoilukysely töissä, jossa kysyttiin että kuntoiletko töissä, pidätkö riittävästi taukoja. Vastaukseni oli että ei konttorissa voi kuntoilla ja pitää urheilutaukoja. Tein sitä kun tein etätöitä, silloin se oli helppoa. Viikonloppuna mietin että miksi en voi tehdä sitä töissä. Kukaan ei koskaan tee mitään urheilua kuutiossa, mutta tarkoittaako se että minä en voi? Ei, ei tarkoita! Tuleva viikko on siis testiviikko, testiliikkeenä on punnerrukset. 🙂 Jos tämä toimii monipuolistan liikkeet.

Leave a Reply