Vauhdikas viikko takana

Paino: 76,3 kg

 

Viime perjantaista lähtien olen painanut niin paljon kun mies vain ehtii. Menin heittämällä yli järkevien rajojen. Kotona käytiin nukkumassa tai vaihtamassa varusteet, jos ehdin söin myös. Matkalla koitin pitää kiinni ruokailutottumuksitani, mutta urheilu jäi vähiin. Suunnitelluista jutuista ainoastaan keskiviikkoaamuna ei tullut tehtyä mitään. Valitettavasti oman tuomioni mukaan lähes kaikki tehty urheilu oli liian kevyttä urheilua, sellaista jota ei kannata edes merkata muistiin.

Tuleva viikko on merkittävästi kevyempi. Pitää pitää huoli järkevästä ajankäytöstä. Vaikka jotain mahtuu kalenteriin sitä ei välttämättä kannata laittaa sinne ja jossain kohtaa on hyvä tarkistaa kokonaisuutta. Yksi pitkä ilta onnistuu, onnistuu toinenkin, mutta jos samalle viikolle osuu kolmas ollaan jo liian pitkällä tai ainakinn lähellä sitä :).

Noh, huomenna kahvakuula liikkeelle, ehkä lenkki. Allergiaoireet kiusaa, mutta se ei ole mitään uutta.

Leave a Reply