LAN:t takana, tiukka viikko edessä

Paino: ??.?

Jälleen on yhdet hyvät LAN:t takana. Juominen pysyi tolkullisissa rajoissa, huomioiden olosuhteet Smile. On todella mielenkiintoista huomata, että kun ei juo olutta vaan vodkavettä, nälkä iskee jatkuvasti. Se ei näytä olevan muiden ongelmana. Naposteltaviin pitää selvästi alkaa panostamaan. Aikaisemmin minulla oli karkkipussi tai kaksi mukana ja ne riittivät, nyt on vain perjantaille yksi karkkipussi. Sunnuntaina paluumatkalla piti pysähtyä vielä kerran syömään. Aikaisemmin sunnuntaisin ei ollut todellakaan nälkä.

Ensi viikko on täynnä toimintaa, sisältäen hieman oikeanlaistakin toimintaa. Maanantaina olen auttamassa painitekniikoiden treenamisessa tunnin, tiistaina vedän 2 tuntia treenejä ja ajattelin aamulla käydä lenkillä. Keskiviikkona on luvassa ammuntaa, joten aamulla olisi hyvä käydä lenkillä. Torstaina on AATU, eli silloin harjoitetaan maksaa. Perjantaina otetaan rennosti *:n LANeilla. Kahvakuulaa täytyy upottaa jonnekin väliin. Torstaiaamuun varmaan sopisi pienet hikoilut. Liikunnallisesti viikko ei ole tiukka, mutta muu oheistoiminta aiheuttaa liikehdintää. Kotona käydään kääntymässä ja yöllä nukkumassa.

Leave a Reply