Erilainen vappu

Paino: 76.4 kg

OK. Tunnustetaan, lauantai ja sunnuntai meni ruokailun puolesta metsään. Join olutta 3-5 annosta päivässä, söin makeita jälkkäreitä ja JÄTSKIÄ! Kävelin koko reissun aikana 30-40 kilometriä, mutta se ei ole kovin raskasta, joten se ei käy kuntoilusta Iloiset kasvot.

Olin Turussa sunnuntaina, tai oikeastaan maanantaina 00:10. Suoraan nukkumaan ja maanantaina uusiin haasteisiin. Maanantaina ei minulla ei ollut ollenkaan vappufiilis. Olin Vilnan reissun aikana saanut riittävästi ihmismassoista ja seurasta, joten jäin kotiin heiluttamaan kahvakuulaa ja nauttimaan pari lasia viiniä omassa rauhallisessa seurassa. Tiistaina ei ollut krapulaa eikä ongelmia jatkaa kotitöitä, kuntoilu jäi vähälle, mutta keskiviikko aamuna on luvassa lenkki ja illalla mahdollisesti ampumista.

Leave a Reply