Että tuntuu hyvältä!

Paino: 76.0

Sunnuntain jälkeen alkoi ryhtiliike ja vitsit että elämä tuntuu hyvältä. Aikaisin hereille (5:30), jotta ehtii urheilemaan ennen työpäivän alkua. Silti lenkkiaamuna tulee kiire. Maanantaina vedin 30 minuutin lenkin, tiistaina vartin kahvakuulajumpan. Kahvakuulajumpan jälkeen olo on ihan hemmetin hyvä, siinä tuska tulee nopeasti ja niin näemmä treenauksen mielihyväkin.

Huomenna on luvassa taas lenkki, ehkä 40 minuuttia koska on lomapäivä eikä kiire töihin. Klo 9 Kristan kanssa kahvakuulatunnille Spartanille ja sen jälkeen alkaa valmistauminen Vilnan matkaan. Illalla sitten nokka kohti Tamperetta, josta lentokone vie meidät Liettuaan. Sunnuntai-iltana takaisin. Matkakuntoilua pitää miettiä :), kahvakuulan ronttaaminen on liian kallista urheilua ;). Ehkäpä kuminarua ja lenkkeilyvarusteet, kevyttä ja vähän tilaa vievää. Krav Magakin jää tällä viikolla vain yhteen harjoittelukertaan, toivottavasti sitä ei tule harjoiteltua reissulla.

Leave a Reply