Viime hetken merkintä Hesasta :)

Paino: 72,1 kgkokonaismitta: 245 cm
 
Melkein unohdin! Aamurutiiniin kuuluu mittausten tekeminen, se ei vielä ole edes meinannut jäädä, mutta blogaus on jo aikoja sitten siirtynyt aamusta iltaan. Tällä kertaa meinasi jäädä väliin, mutta onneksi sängyssä maatessa ajatukset kiersi sen verta että muistin tämän jääneen väliin 🙂
Edessä on Krav Maga koulutusviikonloppu. Kaksin päivää treeniä. Treenien fyysinen rasittavuus on tuntematon, joten varauduin enegiajuomalla sekä energiapatukoilla. Jos lauantai on löysä päivä kuntoilen työ- ja varusterepulla Body rockin tahtiin majapaikassani lauantai-iltana. Suotta sitä Lahtea enempää tutkia 🙂
Paino tuntuu pysyvän hyvässä ruodussa, tasaisena vain pienillä heitoilla. Pidän sitä tällä hetkellä hyvänä merkkinä. Tahdon lisätä hieman liikuntaa, nyt on salia 2 kertaa viikossa, Magaa 2-5 tuntia viikossa ja pyöräilyä joitakin kilometrejä. Enemmänkin voisi olla. Leuanveto projekti voisi alkaa. 🙂

Leave a Reply