Kakkoskierroksen viimeistely sekä kaapeloinnin konsepti

Sunnuntaina aloin vaihtamaan uutta pumppua ja säiliötä paikalla. Pumppu koteloineen tulee samaan sijaintiin mitä alunperin ajattelin, eli 5” kiintolevypaikkoihin, mutta tämä malli on piirun verran makeampi kuin mitä alun perin ajattelin Smile.

nettiTankki ja pumppuNettitoolsnettiVesityökalut

Kasatessani säiliötä paljastui että säiliössä on paikat ledeille! Säiliön neste tulee olemaan sinistä koska se näkyy etupaneelista pihalle. Sen hillitty valaiseminen voisi olla hienoa. Kasauksen jälkeen aloitin kierron ilmauksen ja vuotojen tarkkailun. Samalla kun kone kierrätti vettä ja ilmasi järjestelmää aloin pohtimaan kaapelioinnin tekemistä. Olen itseasiassa suunnitellut sen jo pitkän aikaa sitten, nyt oli aika alkaa varsinaisiin hommiin.

Ensitöikseni tarvin maalaustilan, jossa voin maalata kaapelikourun. Napautettuani moinen kasaan (hitsi että kellari on hieno juttu, sen kun paukutat seiniin nauloja) pistin maalaten kaapelikourun. Tämä versio kaapelikourusta on testiversio, näyttääkö se joltain jota voin käyttää.

Kun kouru kuivui aloin lyhentämän näytönohjaimen virtajohtoja. Johdoista piti ottaa noin 15 senttiä pois. Aikaisemmat yritelmäni johtojen kanssa olivat olleet epäonnistuneita. Tällä kertaa ajattelin tehdä vanhalla tyylillä eli johto poikki “keskeltä”, välistä pala pois ja johto takaisin kasaan. Työ jatkui seuraavana päivänä joten kaiken kaikkiaan tähän pumpun vaihtoon ja kaapelointiviritelmään meni 5-6 tuntia.nettimaalaustilanettiKaapelointikonsepti, eka vedos koko kylkinettiKaapelointikonsepti, eka vedosnettiLopputulos sivulta

Leave a Reply