Viimeinen paiva

Tama paivitys on tehty lentokentalta kasin julkisella koneella. Siksi se on melkoisen lyhyt ja saattaa paivittya pitkin matkaamme. Olemme nyt Sydneyn kentalla valmiina lentoon kohti Kuala Lumpuria.

Herasimme aamulla tuskaisen aikaisin. Viimeistelimme pakkauksemme ja lahdimme kohti paajuna-asemaa. Pitkallisen selvittelyn jalkeen paasimme tulokseen etta Sydneyn paajuna-asemalla EI OLE minkaanlaista tavaransailytysta. Poikkeus loytyy, mutta se ei pade meihin. Selittelyn jalkeen loysimme paikan, jossa voi sailytella matkalaukkuja. Jatimme kamat sinne ja aloitimme viimeisen paivan shoppailun! Patty`s market, Bondi beach, Kings cross tuli lapi kaytya. Loysimme muutaman ostettavan asian, mutta paa-asiassa kulutimme Juhan jalkoja sikana.

Paatimme iltamme Sydneyssa istuen satama-alueella katsellen kohti Oopperataloa. Viilensimme itseamme nautimmalla viileaa kuohuviinia. Kavely laukkujen ja juna-asema luo… ja nyt pitkien jonottelun jalkeen lentokentalla.

Koska vaihdamme lentoja monta kertaa ja koska lentoturvallisuus on mita on Juha voi ostaa viskinsa turvallisesti vasta Lontoosta. Sita ennen ostetut viskit pitaa pistaa ruumaan jotenkin samalla kun vaihtaa lentoa. Mahdollisesti Kuala Lumpurissa tata temppua koitetaan…

Lopulta Juha päätyi ostamaan viskiä Kuala Lumpurista ja Lontoosta. Tämä tarkoitti sitä että Lontoossa Juhan piti mennä ulos ja käydä tiskillä pistämässä Lumpurin viskit ruumaan.

Nyt olemme Helsinki-Vantaalla odottamassa bussia joka vie meidät kotiin. Tähän loppuu tämä reissu, ehkä kuukauden liian aikaisin 🙂

1 comment

Kiitti kortista! Hieno reissu. Meikäläinen täällä vähän vihertää pakkasten keskellä… no ensi talvena sitten taas. Terkkui ja kaikkee täält porist!

Leave a Reply