matkapahoinvointia

Heräsimme vielä viimeisen kerran viideltä aamulla katsomaan, josko auringon nousu olisi mahdollista nähdä. Taivas oli aivan täynnä pilviä, joten jatkoimme uniamme. Aamiaisen jälkeen jäimme juttelemaan muiden vieraiden kanssa ja löimme hynttyyn yhteen erään perheen kanssa. Heillä oli identti paluureissu Brisbaneen luvassa.

Matka saarelta takaisin mantereelle olin hyvin hyvin töyssyinen ja Juha tuli melkoisen pahoinvoivaksi hyökytyksestä. Airlie beachillä meillä oli muutama tunti aikaa, joten shoppailimme hieman ja lopulta menimme syömään. Päivän lounaaksi tuli Kengurua! Ha! Jos moista ei päästä halaamaan ainakin sitä voidaan syödä! Kengu on hieman suolaisen makuista, mutta hyvää syötävää 🙂

Illan lento Brisbaneen ei parantanut Juhan oloa ja siitä syystä tämä merkintä jää hieman lyhyeksi.

Today we woke at five AM the last in hopes to see the sunrise. The sky was full of clouds and very dark so we continued to sleep. After our breakfast we started chatting with other customers and joined our forces with one family. They had identical return trip to Brisbane.

Our trip back to mainland from the island was very pumpy  and Juha became quite seasick. We had some time on our hands at Airlie beach so we ended up shopping and having a lunch. Our lunch was Kangaroo! HA! If I can’t get to hug one at least I can eat one! Kangaroo tastes little bit salty but is good :).

Our evenings flight to Brisbane didn’t improve Juhas situation so that’s why this entry is little bit short.

Auringonlasku lentokoneesta käsin Viimeinen kuva Hook saaresta Kengurulounas Krista shoppailemassa

2 comments

Lopultakin yksi reissun odotuksista siis täytyi – kengurua lähituntumalla 🙂

Tekstit ja kuvat ovat olleet melkoisia matkakuumeen sytyttäjiä. Hieno reissu teillä!
Salla käski sanoa terveisiä molemmille.

Kiitoksia Sallalle terveisistä! Yritän vielä viimeiset päivät halata kengurua. Tavoitteista ei luovuta! 😀

Leave a Reply