Matkakuume päälle

Ja kello 15 hyppäsimme junaan. Koska vaatetuksemme on kevyttä aloitimme reissun taksilla. Vatsassa on perhosia ja hymy on naamalla. Tätä on odotettu!

Pakkaamisesta
Tehdessämme ristiintarkastusta matkatavaroillemme huomasimme että meillä on sama määrä vaatteita ja tarvikkeita. Luonnollisesti elektroniikkaa on allekirjoittaneella merkittävästi enemmän. Missä merkittävä ero sitten syntyy? – Käsimatkatavaroissa. Siinä missä Juhan pakkaus on lähes pelkästään elektroniikkaa, uikkarit, aurinkolasit ja visakortti, Kristan pakkaus käsittää ydinlaskeutumasta selviytymiseen tarvittavat tarvikkeet. Kun ruuma ja käsimatkatavarat lasketaan yhteen saamme saman määrän tavaraa. Toinen meistä on luottavainen maailman kiltteyteen ja lentokenttä henkilökunnan työmoraaliin…;)

Helsingissä tapasimme Makkoset ja yöksi siirryimme Kristan ystävän Henen ja Katjan "Hotelli Kamppiin". 🙂 Huomisen herätys tapahtuu 04.45. 🙁

We left from Turku at 15.00 by train. Since we are travelling to south we’re very lightly dressed. There for we took a cab from our house to the train station.

Luggage
When we did crosschecking to our luggage we noticed that we’ve packed almost the same things. Naturally I carry a lot more electronics, but still. So where’s the difference? – In the hand luggage. While Juha has only swimming trousers, electronics, sun glasses and visa card. Krista on the other hand has prepared her hand luggage so that she can survive a nuclear holocaust. 🙂

In Helsinki we met our friends and went to sleep at Krista’s friends apartment.

Pictures

Illan isäntämme Hene ja Katja

Hene & Katja

3 comments

Hotelli Kamppi kiittää tasokkaista vieraista ja toivottaa monta kengurun halausta ja lämpimiä perhekohtaamisia!

Myönnetään! Hotel Kamppi on tähän mennessä ollut matkamme lämpimin hotelli. Niin lämmintä vastaanottoa kauheassa räkäläkuppilassa, silkkisiä lakanoita sekä loistavia isäntiä emme ole tällä matkalla kohdanneet sitten Kampin. Muistelemme niitä haikeina ja kerromme jos (epätodennäköistä!) löydämme parempaa tai kuumempaa.

Leave a Reply