Moderni tapa sopia tapaamisia

Viimeinen kokonainen päivä Turussa on mennyt valmisteluja tehdessä. Allekirjoittanut täydensi varusteitaan viime hetken ostoksilla. Uudet goretex lenkkarit vaeltelujamme varten, parit muistikortit kameroihin ja Austraalian valuuttaa jäi loskakelistä märkien taskujen pohjalle.

Valmistelut on täysin hallinnassa ja loppusuoralla. Mitään viime hetken ihmeitä ei tällä kertaa tarvi tehdä. Mitää yllätyksiä ei ole luvassa. 😉

Ensimmäinen tapaaminen muiden kanssa on sovittu. Tapaamme Hansin kanssa 5.1. 2010 kello 11 täällä. Kuva on sitten iso ja tarkka jottei jää epäselvyyksiä :-). (2017-03-19 17:07 kuva kadonnut vuosien varrella)

1 comment

Moi,
huomasithan sen keltaisen rastin vähän ylempänä, oletko varma ettei Hans (kuka natsi tää on?) tarkoittanutkin juuri sitä.. ruuhka-aikaan … juuri kun erittäin harvinainen ambulanssilakko on päällä … kuinka hyvin tunnet Hansin…

No lycka till ja jos sitä kengurua ei löydy, nappaa lähimmästä puusta koala, halaa sitä ja pyydä vaimoa ottamaan kuva kun halaat kengurua – eurooppalaiselle kyseinen virhe menee läpi… 😉

Hyvää ja HAUSKAA MATKAA!

Leave a Reply