06/08/2006 Gondoolireissu

Tilasimme eilen aamiaisen aika myöhäiseksi, kello kymmeneksi aamulla, mutta se osoittautui juuri passeliksi ajaksi, sillä kun kello herätti klo 9.00 sitä siirrettiin 30 minuuttia eteenpäin. Aamiainen oli sanalla sanoen loistava. Paria eri leipälajia, joiden päälle oli useita eri levitteitä ja juustoa sekä makkaraa. Mysliä, viiliä, muroja, hilloja, kahvia, teetä, appelsiinimehua. Mielestäni loistava. Tämä majoituspaikka on muutenkin luxus+ verrattuna edelliseen paikkaan ja hintaeroa on kuitenkin vain 4 euroa per henkilö per yö. Aivan varmasti sen 4 euron arvoinen.
Tänään meidän piti polkea pyörällä pitkin vuoria, mutta sadekelin vuoksi päätimme patikoida. Menimme gondoolilla ylös vuorta ja sen jälkeen kävelimme Filzalmzee -järvelle. Järveltä aikamme tutustuttuamme erinäisiin infopisteisiin lähdimme kiertämään toista vuorta teitä pitkin. Vuoren toisella puolella Söllissä kävimme kevyellä lounaalla. Lounaan ehdoton kohokohta oli Kristan tilaama vesi, se oli tiskiltä pöytään tullessa muuttunut olueksi. Lounaan jälkeen vaimon toiveesta kävelimme poskettoman jyrkkää vuorta ainakin 30 minuuttia ylöspäin. Koska tällä voimannäytteellä vuoren huippu ei kuitenkaan lähtenyt tarpeeksi päätimme jatkaa tietä pitkin takaisin gondoolille ennen kuin se pysähtyy tältä päivältä. Matkalla gondoolille oikaisimme aviomiehen toiveesta poskettoman jyrkkää vuorenrinnettä alaspäin. Tiet kun ovat sellaista spagettia joka menee edes takas vuoden rinnettä alaspäin.
Illallinen tuli syötyä paikallisessa ravintolassa, jonka me tilasimme jo aamiaiasella. Kahdeksalla eurolla sai nauttia alkukeiton, pääruuan ja jälkiruuan. Paheksumme ruuan hinta/laatu-suhdetta, joka tarjosi asiakkaalle kohtuutonta hyötyä :).(Itse suosittelisin sitä, mutta vaimon mielestä tässä tuli jo liikaa suositteluja yhdelle päivälle).

Today we slept late and went for breakfast at 10 o’clock. Yesterday we thought we’d go by bikes today, but the weather was so poor that we desided to walk. We took a gondole up the mountain and walked to a lake named Filzalmzee. After playing a little bit at the lake we went around another moutain. On the other side we took a small lunch break. The highlight for the lunch was water that Krista ordered. By the time it had gotten from the counter to our table it had turned to beer…
After the lunch we climbed up a very steep mountain because the dear wife wanted to. After 30 minutes of hard climbing the top of the mountain wasn’t even close so we desided to change our route towards the gondole before it would stop for today. On our way back we took a short cut trough a very steep mountain side because the dear huspand wanted so.
In the evening we dined at a local restaurant. The food was very good with very low price (because we ordered it in advance from out bed and breakfast).

[Best_Wordpress_Gallery id=”8″ gal_title=”06.08.2006″]

2 comments

Kato ei tätä kykene masentumatta lukemaan, kun ite mätänee täällä suame turuus ja kauhia matkakuume riipii. No pari reissuu on tässä vielä tämän vuoden puolella odotettavissa, että eiköhän pian helpota. Nauttikaa!

Comments are closed.