04/08/2006 Päivä Legolandiassa

Aloitimme päivän urheasti ja aikaisin 05:45. Nopean pakkaamisen jälkeen lähdimme liikkeelle kohti juna-asemaa. Yhdellä junalla ja yhdellä bussilla, olimme jo kymmenen aikaan Legolandiassa. Koko päivän tutkimme pienoismalleja ja kävimme erilaisissa laitteissa ja parissa 4D elokuvassa. Lähes kaikki laitteet olivat ilmaisia, maksulliset jätimme väliin. Ehdoton suosikkimme oli Power builder. Kyseiseen laitteeseen pääsee itse suunnittelemaan oman keiputuksensä. Kyseinen laite on myös ainut johon menimme kaksi kertaa. Päivä oli sadekuurojen täyttämä, mutta taktisilla laitevalinnoilla ja pienellä juoksulla selvisimme vain yhdellä (turhalla) kastumisella.

Nyt tiedän minne menemme, jonnekinpäin Itävaltaa. Junamatka on, jos ei ihan 20 tuntia, niin yli 12 tuntia ainakin. Tänä yönä nukumme samassa huoneessa, mutta se taitaa olla vähäinen lohtu sillä tuo huone on junan vaunu, eikä siellä taida yksityisyyttä olla luvassa.

Today for the whole day we were in the Legoland. We can recommend it even for the older onces. The rides and the miniatyres are enough for one whole day. This evening we will be sleeping in a same room, but that will probably be a small comfort because the room is a trains sleeping cabin. Train trip will be well over 12 hours, but not 20 hours.

Päivän GPS koordinaatit: E: 9,479 N: 55,491. Etäisyys kotiin 1197 kilometriä.

[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”04.08.2006″]

3 comments

Aikas osuva tuo ensimmäinen kuva :)Hyvin näyttää reissunne lähteneen käyntiin. Ehkä leegomaassa on sittenkin muuta(kin) nähtävää kuin se patsas siellä jorpikossa.. kuten Calsbergin pullokokoelma.. 🙂

Comments are closed.