Viimeinen päivä

Leivo.org – ContentHeräsimme aikaisemmin kuin koskaan, jo klo 7.30. Heti herätyksestä saakka tunnelma oli mukavan kireä, selvä merkki siitä että reissu olisi hyvä jo lopettaa 🙂
Noh joo, Päivän suunnitelma oli yksinkertainen mennään Heinolaan ja sitten katsellaan läjäpäin taloja. Luulin, että homma olisi helppo. 38 taloa ja kaksi naispuolistaihmistä mukana. Fysiikkani pitäisi pelastaa minut tältä, ts. he väsyvät ennen kuin minä väsyn. Kuinka moni arvaa kumminpäin tässä kävi? Kun taloja oli 13 jäljellä aloin laskemaan niitä…
Koko reissu oli kovin yksinkertainen; isoja teitä pitkin seuraavaan kaupunkiin, joten matkoilla ei nähty mitään. Heinolassa taas nähtiin ja paljon, olimme lähes 8 tuntia messualueella ja kävimme läpi 37 taloa 38:sta. Syy tähän oli se, että yhteen ei päässyt sisään, se ei ollut valmis.
Nyt olemme Huittisissa, auto on imuroitu, tavarat on tuotu taloon sisälle ja rotat kiehnaa sylissä (oikeasti ne on kaapissa piilossa). Huomenna minä matkaan Turkuun ja niin reissu on lopullisesti päättynyt. Krista jää vielä vähäksi aikaa Huittisiin.

Leave a Reply