Shoppailemassa Kuopiossa

Tänään heräsimme aikaisin puhelin herätykseen. Olimme liikkeellä jo kello 10, kohteenamme Kuopio. Alunperin tarkoitus oli kiertää yhden nähtävyyden kautta ja sitten ylittää Kallavesi-lautalla, mutta nämä jäivät toteuttamatta sillä koitimme ehtiä katsomaan jotain puhallinsoitinorkesteria johon emme lopulta kuitenkaan ehtineet.
Kouvolassa kävimme ostoksilla ja kävimme myös pienellä kauppakadulla nimeltä Pikku Pietari. Sieltä löytyi myös mielenkiintoinen “pajatso”. Maitotonkan pohjalla oli shottilasi ja tonkka täynnä vettä, tonkan kyljessä oli lupaus siitä että jos saat rahan osumaan lasiin saat kolikon arvon kymmenkertaisena takaisin. Pakkohan tuota oli koittaa, sinne meni 30 senttiä…
Poistuimme Kuopiosta vasta iltapuolella ja koitimme löytää “Luola”-nähtävyyttä, mutta sinne ei ollut kylttejä emmekä jaksaneet näin myöhään lähteä sitä metsästämään.
Huomenna matkaamme luostareille ja läjälle nähtävyyksiä. Tarkoitus olisi möys huomenna herätä aikaisin, sillä luvassa olisi paljon nähtävää. Voisimme myös ensimmäisen kerran tankata auton 🙂

Leave a Reply