Huti meni

Heräsimme poikkeuksellisen aikaisin jo puoli yhdeksän aikaan. Syötyämme reippaasti aamiaista lähdimme kohti Konnevettä, tavoitteenamme pari luonnonnähtävyytenä olevaa koskea. Löysimme niistä toisen, mutta toista emme koskaan löytäneet. Näiden hutien jälkeen suuntasimme kohti uimarantaa joka sijaitsi Hankasalmella. Uimarannalla vietimme pari tuntia pelaten shakkia ja ottaen aurinkoa, keli todella helli meitä. Meille selvisi myös, että meidän shakkilauta on väärin tehty. Ruutu H1 pitäisi olla valkea (?), mutta meidän laudassa se on musta! Ajatella! Tämä selvisi meille kun meidän pelatessa shakkia eräs mies tuli katsomaan sitä ja ihmetteli hetken kuningattaren ja kuninkaan asettelua, sanoi että ne on väärinpäin, mutta sitten hän huomasi, että meidän lauta on väärin rakennettu! Tämä oli hänen mielestä kovin kovin harvinainen asia, tämä oli vasta toinen kerta hänen elämässään kun hän löytää moisen laudan. Valitettavasti me emme tienneet missä lauta oli tehty ja mistä se oli hankittu joten menetimme kiinnostavuuden hyvin nopeasti. Syynä saattoi myös olla meidän pelin tasottumuus.
Tänään emme käyneet muilla nähtävyyksillä, sillä emme löytäneet niitä. Jostain syystä reittimme nähtävyydet olivat hyvin piilossa, emme meinanneet löytää edes meidän majapaikkaamme tänne Jäppilän lähimaastoon.
Nyt saunottuamme yövymme kauniin järven rannalla pienessä mökissä. Huomisen pysymme myös täällä. Ylihuomenna matkaamme taas.

Leave a Reply