Wildlands!

Saturday, 2024-05-18

Ajoaika: 0 h
Keskikulutus: N/A
Kokonaiskilometrit: 567 km

Tänään se alkaa, loma! Koko perheen loma. On myös edessä ensimmäinen päivä jolloin autoiluarjen aikatauluja saa hahmoteltua.

Ylös, aamiaista ja pelejä ja tavoiteliikkeelle lähtöaika klo 09:00. Ruokailun jälkeen piti käydä suihkussa ja aamutoimilla, joten samalla reissulla pojat ihmetteli aluetta. Veikko tutki leikattuja puunrunkoja ja jossain kohtaa hokasi, että ne tehty kiivettäviksi. Ylhäältä näki naapuritontille, missä jossain huuteli kukko. Emme valitettavasit bonganneet sitä. Aamun kiipeily ja rento lorvailu johti siihen, että taivoiteaikatauilussa ei pysytty – tietenkään, silti Wildlansissa oltiin härkäparina vain muutamia minuutteja avaamisen jälkeen. Polkupyörillä ovat penteleen näppärä siirtyä, ertyisesti Hollannissa

Konkari vie meidät ensin ihastelemaan pupuja, sitten aikalailla suoraan sisäpuistoon, missä on mahtava hiekkalaatikko. Aamupäivä vietetiin siinä rakennuksessa. Löysimme nakumyyrärotat, joita ihastelimme pitkän pätkän.

Lounastelu tapahtui ulkona, jossa meitä viihdytti posetiivari. Hänen soittolistansa oli sen verta hyvä, että pieni mies halusi käydä antamassa rahaa hänelle omatoimisesti. Tästä pyytettömästä operaatiosta hän sai posetiivarilta pieni määrän karkkia – riemu oli valtava!

Päivä jatkoi tasaista menemistään ja päivä unien aikana koko joukkue siirtyi takaisin sisälle Wildlansiin. Tämän päivän tavoite oli savanni. Se on viimeinen täysin tutkimaton alue – se on sisähiekkapaikasta eteenpäin sitä ei ole koskaan ohitettu hereillä olleen pienen miehen kanssa. Safariajelu oli hieno, menoa hidasti ihan loppumetreillä pieni kirahvi, joka ei halunnut väistää tieltä mihinkään.

Reissun ekat menopäivät on tiukkaa kunnon kannalta. Pari opetteleyötä takana – eli huonoa unta, yli 17000 askelta, mistä moni kantaen pientä miestä selässä ja 18.30 aikaan isompi mies on valmiimpi nukkumaan kuin pienempi mies. Taistelin yhdeksään saakka, taisteli että jaksoin blogata ja nyt menen sammumaan.

Leave a Reply