Viimeinen lomapäivä

2022-07-22

Viimeinen päivä… Samanlainen kuin muutkin päivät? – Jep, ja juuri se tekee tästä niin penteleen rentouttavaa.

Taapero ihastuttaa tarjoilijoita juosten ja huutaen. Hän on kovin näkyvä persoona, ilmeisesti positiivisella tavalla, ja blondi pieni poika lätsä päässä on vaan söpö.

Päivän tutkimusjuttu oli käydä rannan toisessa reunassa olevilla kalliolla. Miehet kiipesi ylös, naiset meni maata pitkin. Näkymät oli hyvät, keskustelut loistavat ja pieni mies oli hartioilla hyvin tyytyväisenä mukana.

Altaalta poistuessamme jätimme liki kaikki matkalla saamamme allastarvikkeet seuraaville. Tänään tänne on ilmestynyt paljon suomalaisia. Niinpä pääsimme välittämään saamamme lelut seuraavalle lapsiperheelle, joka sattui olemaan suomalainen. Lopun kokoelma oli ihan kiitettävä, pari isoa kelluntavälinettä ja läjä hiekkaväleinä + poikia kietovan “limaisen” keltaisen … Jutun 😀 (tuotenimi oli Slime), auto siellä oli… Yksi pallo meni jo aikoja sitten.

Päivän viimeisenä aktiviteettina pieni poika päätti kesken drinksujen lähteä juoksemaan. Tämä on normaalia toimintaa ja siitä seuraa vain, että aikuinen lähtee perään. Tänä iltana pieni mies meni monta rappusta ja juoksi pitkän pätkän suoraan, vain pari kertaa pysähtymällä ihmettelemään jotain, leikkikentälle. Vietimme siellä miesten kesken hyvän 20 minuuttia kiipeillen, juosten ja palloa potkien. Sitten olikin jo korkea aika siirtyä syömään ja sitä myöten pienen miehen yöpuulle.

Pienimmän tuhistessa sängyssä pakkasimme kamat kasaan ja lähdimme drinkeille. Huomenaamulla on aikainen lähtö ja paluu takaisin Suomeen. Ensi yö vietetään taas omassa sängyssä.

Leave a Reply