Viimeinen viikko

2019-07-26

Ajoaika: 3 tuntia, 5 minuuttia
Sähkökilometrit: 85 km (47% matkasta)
Keskikulutus 4.1 l / 2.3  kW per 100km
Kokonaiskilometrit: 7300 km

Onko elämää Scootterin keikan jälkeen? – On, mutta se on tylsempää kuin keikalla.

Maanantai
Palasimme Scooterin keikan jälkeen Ulmista takaisin Bad Saulgauhun. Matkalla piti poiketa Bad Saulgaun keskustaan kauppoihin ostamaan ruokaa, mutta törmäsimmekin kaupungin kulkueeseen. Täälläpäin Saksaa kulkueet kuuluu kaupunkibileisiin, jotka mitä ilmeisimmin ovat aina neljä päivää pitkät: Pe-Ma. Maanantaina mikään paikka ei ole auki. Ihastelimme hetken kulkuetta. Kauppareissu muuttui supermarket reissuksi.Illalla teimme päätöksemme: Siivous ja pakkaus tehdään vasta torstaina ja perjantaina siihen saakka nautitaan paikasta. Maanantai-ilta meni itselläni kävellessä ja pohtiessa juttuja.

Tiistai
Aamut rutinoituja klo 05:30 heräämisiä, rauhallista istumajoogaa ja sitten töitä. Töissä menee lujaa – niin paljon tekemistä ja niin vähän aikaa jäljellä. 
Olen yhtä läheistä beergardenia ihastellut koko kesän. Nyt oli se ilta kun sinne käveltiin. Siellä nautittiin pari olutta ja hakkeroitiin koneita. Uusin maali SwagShop ei ihan kauheasti töitä vaatinut että user flägi tuli saatua. Joku resetoi laitteen juuri kun aloitin lokaalin enumeroinnin, joten jätin siihen hommat. Jatketaan taas kun ehditään.

Keskiviikko
AAMUJÄRKYTYS: Torilta puuttuu kanamuna/lihamyyjä sekä juustomyyjä! Ja meitä aina palvellut kasvismyyjäkin on poissa, tiski on paikalla, mutta palvelevana henkilönä on joku toinen. Näillä saksalaisilla on todenteolla alkanut lomakausi. Mukauduimme tilanteeseen ja haimme tarvikkeita muista paikoista, mutta koska ne aukesivat vähän myöhemmin “jouduimme” menemään aamukahveelle. Seuraava järkytys oli edessä!  Fleischkäsweckleä ei ollut saatavilla tänä aamuna! Jouduin syömään pretselin! Onneksi järkytykset loppuivat tähän ja kaikki mitä haluttiin saatiin ostettuaIllalla vedin viimeiset Magatreenit Lauphaimissa. Tämä kesä on mennyt Magan puolesta parhaiten. Olen saanut hyvää treeniä ja olen päässyt vetämään. Viimeisiin treeneihin annoin treenaajille valinnan: hyppypotkuja vai veitsiuhkia. He valitsivat hyppypotkut – minun suosikkini.

Torstai
Kahvikriisi. Olin merkannut väärään listaan kahvin ostamisen, joten sitä ei ostettu eilen. Kahvi loppui aamukahveihin. Iltapäivällä kahvitauolla kävin pirun nopeasti lähimmällä huoltamolla ostamasssa kahvit. Muuten päivä oli normaali arkipäivä ja ilta käytettiin talon putsaamiseen isosti. Tuntien hinkkauksen talosta oltiin saatu pois meidän elämän jäljet. Jostain syystä tällä viikolla kelien todella kovasti lämmetessä taloon on ilmestynyt paljon kärpäsiä ja jonkin verran hämähäkkejä. Nämä kaikki saivat kyytiä tänään.

Perjantai
Aamu rutiinilla, työpäivä aloitettiin tuntia aiemmin, jotta voi lopettaa tuntia aiemmin. Päivän lopetus oli vauhdikas pyöräily keskustaan 4G mokkulan palautukseen. Sen jälkeen lähdimme nunnien luostariin nauttimaan kahvista ja todella hyvästä kakusta. Näiden kera teimme kesän työosuuden lopettavaa viikkokatselmointia. Nunnat pääsi yllättämään. Jossain kohtaa pakettiautollinen nunnia tuli tööttäillen ylös mäkeä! Mäen ylhäällä huitoi yksi nunna Brazilian lipun kanssa. Heillä tuntui olevan todella hauskaa. Krista näki nunnia juoksevankin! Valitettavasti paikka meni kiinni liian aikaisin, joten siirsimme peffamme kämpille tekemään katselmointia loppuun.Ilta meni kamoja pakatessa ja asuntoa järjestellessä takaisin kuntoon. Tulimme jutelleeksi myös hyvän hetken talon emännän kanssa. Ilmeisesti kaikki alueen kärpäset + jotkut hämähäkit ovat päättäneet osallistua eilen häädettyjen tai kuolleiden kärpästen kotibileisiin meidän kämpässä. Täällä on ihan uskomattomasti kärpäsiä nyt. Mistään ei löydy mitään mikä haisisi kärpäsiä kutsuvalle – ehkä se hajuu tulee meistä? Mene ja tiedä, mutta perkule niitä on runsaasti.
Ilta oli pitkä, mutta nyt kaikki on valmista huomiselle aikaiselle loman aloitukselle. Samalla alkaa blogaaminen taas päivittäin.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "deleted_client",
  "error_description": "The OAuth client was deleted."
}
See here for documentation.

Leave a Reply