Lomaa lomasta

2017-08-10

Faktat
Ajoaika: N/A
Keskikulutus: N/A
Keskinopeus: N/A
Kokonaiskilometrit: 5993 km

Laiska aamu, löysästi liikkeelle. Tänään oli tarkoitus palautua vuoristossa seikkailusta ja jatkuvasta menemisestä – ottaa lomaa lomasta Smile

Suunnitelma oli yksinkertainen: Lähdetään pyörillä vanhaan keskustaan kahvilaan lukemaan kirjaa/blogeja ja tekemään asioita rennosti tietokoneella (saatte itse arvata kumpi teki mitäkin).

Pyörät olivat ilmaisia. Omistajan mukaan polkupyörät ovat kuin sateenvarjot. Niitä vaan katoaa kaupungilla. Nämä polkupyörät on turvattu opiskelijametodein ja numerolukko+kettinki yhdistelmällä. Polkupyörät on vanhoja ja monella eri tapaa huonossa kunnossa. Toisaalta, ne on ilmaisia ja ne toimii tarpeellisilta osin! Lahjahevosen suuhun ei katsota. Ainakaan näistä ei tippunut ketjut pois paikaltaan kuten niistä Como-järvellä ilmaiseksi saaduista polkupyöristä.\o/

IMG_20170810_114632IMG_20170810_114621

Hengailimme kahdessa eri paikassa Veronan vanhassa kaupungissa ja illan päätteeksi lähdimme shoppailemaan minulle uutta Fitbittiä. Android Wear 2.0 tappoi sen vähän hyvän mitä Android älykelloissa oli, joten nyt usean vuoden käytön jälkeen hylkään älykellot kelvottomina. Mielenkiintoisesti niiden kehitys on mennyt jatkuvasti huonompaan suuntaan ja nyt riitti minulle. Fitbitin hankkimisen jälkeen mentiin syömään sushia puoleksitoista tunniksi “all you can eat” sushibaariin. Ravintolan kriteerinä oli sellainen rullajuttu, jossa menee ruokaa ohi jatkuvasti ja sellainen löydettiin. Ruokaa oli riittävästi, ei voi valittaa  Yöksi kämpille ja huomenna taas mennään vauhdikkaasti tutustuen Veronaan.

IMG_20170810_193102IMG_20170810_115417

Leave a Reply