Vaikea kirjoittaa poreammeessa 

Laskeuduttuamme Alicanteen n.  klo 18 kävimme hakemassa vuokra-autot kävimme syömässä ja vähän kaupassa.  Tämä tarkoittaa,  että piti hakea ruokatarvikkeet illaksi,  mutta tietysti vedimme vähän överiksi ja ostimme noin kolmen päivän tarvikkeet.  Tai ainakin viinaa.  Sitten lähdimme kohti majapaikkaa,  jossa olimme n.  22.15, vain tunnin sovitusta myöhässä.  Onneksi vuokraajan edustaja oli joustava ja oli ihan cool  meidän aikataulustamme.  Espanja,  bitches!  Ja tää meidän lanipaikkamme,  huvilamme,  mökkimme..  Holy shit! Kaikki stressi majapaikan saamisesta evapuroitui hetkessä ja koko jengi ole pelkkää hymyä nähtyämme faciliteetit.  Jumalauta,  tännehän eksyy!  Oltiin pelkkää hymyä pitkän aikaa paikkaan saavuttuamme,  tämähän on mahtavampaa kuin osasimme kuvista kuvitellakaan. Tämä mesta on kolme ja puoli kerrosta,  makuuhuoneita on melkein joka jätkällä oma,  vessoja on ainakin kuusi ja täällä on poreallas ja uima-allas!  Ja kolme keittiötä.  Joissa jokaisessa astianpesukone jne. Ekana tietysti hajautimme olutpakkauksia eri kerroksiin. 

Raportti päättyy nyt tähän,  mä haluan takaisin ammeeseen.  

Ps. Ryhmä lähti  hakemaan lisää ruokaa sunnuntaina,  ei onnistunut koska paikat kiinni,  joten ostivat lähinnä lisää viinaa. 

Leave a Reply