Yarrrrr! Snorkle, snorkle, swim & swing–Jolly pirats laivalla

Lähdössä laivalle!Päivän ohjelma oli yksinkertainen: 4 tunnin laivareikka snorklaamaan. Laivassa saa lounaan ja laivassa on avoin baari, joten pelisuunnitelmaa ei sitä pitemmälle kannattanut kehittää. Smile

Reissu oli upea. Snorklaus alkoi Antilla–laivan tutkimisella. Saksalaisen laivanhylky oli hieman enemmän rannikolta ulkona, joten siellä tuuli aiheutti jo jonkinlaista aallokkoa ja meri hieman virtausta. Uskallauduimme kuitenkin snorklaamaan. Näky oli upea, merenkäynti siedettävä ja jännityskerroin oli korkea. Antilla on Karibianmeren suurin hylky ja todella näyttävä näky. Hylyn jälkeen matka jatkui takaisin lähemmäs saarta kahteen muuhun paikkaan snorklaamaan. Paikat heikkenivät tasaisesti mitä lähemmäksi rantaa siirryttiin. Antillan jälkeen tosin kaikki muu on vähän “Meh” Winking smile. Viimeisellä snorkauspisteellä saatiin laivan köysi käyttöön ja riemu kattoon. Jokainen meidänkin seurueen jäsen kävi pari kertaa heilahtamassa mereen. Tyttömäinen kiljunta köysimatkan aikana sai yleisöltä runsaasti arvostusta.

Laivareissu 1Laivareissu 2Laivareissu 3Laivareissu 4Laivareissu 5Laivareissu 6Laivareissu 7Hyppy 1Hyppy 2

Reissun jälkeen kämpillä alkoi virheellinen toiminta tulla selväksi. Aurinkorasvasta, varjoisasta sijainnista ja vaatteiden käytöstä huolimatta en käyttänyt riittävästi aurinkorasvaa. Aurinkorasvaa olisi pitänyt ilmeisesti tajuta lisätä selän puolelle jossain vaiheessa reissua. Yläselän ja vasemman olkapään iho paloi lievästi. Muistoja tuli mieleen 10 vuoden takaa Ischian saarelta. Noh! Aloeveeraa ja paita päälle loppuajaksi Smile.

Illan ohjelma koostui Aloeveeran etsimisestä, rannalla kävelystä, illallisesta ja huomiseen aamuun valmistautumisesta. 

AuringonlaskuIllan aloeveeran metsästys

1 comment

Leave a Reply