VMware ESXi:n asennus kun 4 GB ei riitä

Tarkoitukseni on rakentaa yhdestä pöytäkoneesta ESXi virtualisointialusta, jossa välitän virtuaalikoneelle näytönohjaimen. Tarvitsen NVIDIA:n näytönohjaimia tiettyihin CUDA operaatioihin (hash:n laskeminen). Haluan säilyttää koneen normaalin käyttötarkoituksen, joten ESX asennetaan 2 GB USB-tikulle (tiukka minimi on muuten 1GB).

Kyseessä on vanha kone, jossa on 4GB muistia, ESXi 5.5:n minimivaatimusten mukaisesti. Vaan kun asennusohjelma on päässyt pitkälle, se ilmoittaa että

RAM

No perse! Mites tämä korjataan? Muuttamalla ESX:n vaatimuksia, seuraten tämän tyypin ohjeita: http://simon-simonnaes.blogspot.fi/2012/09/installing-esxi-5-on-less-than-2gb-ram.html

Tarkka tiedoston nimi 5.5:ssa on

upgrade_precheck.py
oikea rivi muuttaa on MEM_MIN_SIZE (4 * 1024) mitään –32 osuutta ei enää ole. Tästä aiheutui se minun ongelmani :-). Nyt on 2 GB USB-tikulla VMware ESXi 5.5 valmiina jatkotestejä varten. Nyt vain levytilaa sille ja homma on OK.

Leave a Reply