We at ghetto hosting…

image… we aim for the highest craftsmanship and the best possible work working environment.

Kun rahaa käytetään vähän ja kaikki on enemmän tai vähemmän närpitty kasaan metallijätelaatikoista, on jossain tilanteissa pakko vähän improvisoida. Puutalossa kun asun puuta on väistämättä käytettävissä. Verkkokalusto on vihdoin mahdollista siirtää kaapin sisään, mutta valitettavasti räkkihyllyjä minulla ei ole. Ripaa ja vaneerilevyä sen sijaan löytyy.

Leikkasin näppärästi parit rivat toimimaan vaakatasona, joiden päälle heitetään vaneerilevy verkkolaittelle. Koko setti on sen verta korkealla, että yhdellä mukana tulleella 4U:n kokoisella peitelevyllä saan sen nätisti jemmattua silmiltä, sen jälkeen kun peruskaapelointi ja laitteiden asennus on saatu tehtyä. Sitä ennen joudun kestämään omaa rumaa rakennelmaani.

Huomasin melko nopeasti, että hylly ei ole kovin vakaa. Kellarista onneksi löytyy minun paljon rakastamia kulmarautoja. Kaikki ne osoittautuivat väärän mittaisiksi, mutta olivat sentään oikeaan aikaan oikeassa paikassa, joten päädyin käyttämään yhtä niistä. Lopputulos on silmiähivelevän kaunis:

image

Ei kun kaapeloimaan Smile

Leave a Reply