Ilman näppistä matkaan

Olemme Kristan kanssa vuosia trimmanneet matkapakkauksia pienemmiksi ja pienemmiksi. Viime jenkkireissu oli pakkaamisen huipennus, kun noin 7 viikon reissun varusteet mahtui yhteen selkäreppuun. Tämän tempun jälkeen reissuun pakkaamiseen ei oikeasti kulu kauhean kauan aikaa. 🙂
Yksi minun pakkauksen suurimmista rajoitteista on ollut haluni ja tarpeeni kantaa riittävästi IT:tä mukana. Tällä kertaa pakkaus poikkeaa radikaalisti kaikista aikaisemmista reissusta – en kanna näppäimistöä mukana. Jopa tandemreissussa 2004 kannoin mukana läppäriä ja siten näppistä. Jenkeissä työjuhtana oli Padfone puhelimeni kaikilla herkuilla,  mihin kuuluu myös näppis. Uusin luurin viimeisimpään versioon viime talvena.  Valitettavasti uusissa versioissa ei enää ole omaa näppisoptiota. Padfone kuitenkin toimii loistavasti – konsepti on voittamaton etenkin kun on verkkorajoitteita. Tämä tuli Milanossa testattua kun kannoin mukanani erillistä tablettia (jossa oli näppis),  aina välillä jotain dataa oli jumissa väärässä laitteessa. Nyt pyrin leikkaamaan IT kuormaa ja näin ollen lähdin liikkeelle vain Padfonen ja Lumia 630 luurien kanssa. Sivuvaikutus tällä on että minulta puuttuu näppis. Homma hidastuu suunnattomasti, mutta tarkoitus on testata onko hidastus hyväksyttävissä.
Toinen jenkkireissulla validoitu idea jatkuva netti on netti suurella prioriteetilla listallani.  Goodspeed on nyt testissä. Idea on mahtava, nyt testataan käytännössä toimiiko se. Italia, täältä tullaan.

Leave a Reply